Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/12;

Βάλε την περιπέτεια στη ζωή σου και αντιστάσου στην καταπίεση.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/12;

Σελήνη στον Τοξότη στις 00.26 πμ

Εξερεύνησε τα δύσβατα μονοπάτια σου

Η Σελήνη περνάει στον Τοξότη λίγο μετά τα μεσάνυχτα προστάζοντας ψυχαγωγία, αποφόρτιση, ανεμελιά και αισιοδοξία για το επόμενο διήμερο. Δεν είναι εύκολο να απεμπλακούμε από τη φόρτιση των ημερών, ωστόσο θα πρέπει να προσπαθήσουμε να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο.
Βάλε την περιπέτεια στη ζωή σου και αντιστάσου στην καταπίεση.

STEFANIA 300

Ερμής στον Αιγόκερω στις 4.36 πμ

Θα κάνω αυτό που θέλω, ο κόσμος να χαλάσει

Ο Ερμής μπαίνει στον αυστηρό Αιγόκερω και θα παραμείνει έως τις 2/1 που θα περάσει στον Υδροχόο. Ευσυνειδησία και πρόγραμμα είναι αυτά που θα επικρατήσουν, να ξέρεις όμως ότι τα ρίσκα, όχι μόνο είναι εφικτά, αλλά και επιβεβλημένα.

Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 12.11 μμ

Μα γιατί μπλοκάρω ενώ θέλω να ενεργήσω;

Από το πρωί έως νωρίς το απόγευμα, η διάθεσή σου είναι αμφίρροπη. Δεν ξέρεις ακριβώς τι ζητάς και αν πάραυτα επιμένεις -που είναι πολύ πιθανό- δεν θα έχεις τον σωστό τρόπο να το διεκδικήσεις. Μην ασχοληθείς αυτές τις ώρες με κάτι που έχει μεγάλη σημασία για σένα γιατί κινδυνεύεις να αποτύχεις. Το τοπίο είναι θολό και υπάρχουν κάποιες παράμετροι που δεν είσαι σε θέση να συνυπολογίσεις και να αξιολογήσεις ορθά.

Τοξότη, Δίδυμε, Παρθένε και Ιχθύ, χαλάρωσε και σκέψου πολύ πριν από κάθε σου βήμα. Είσαι μπερδεμένος ανάμεσα στη λογική στο συναίσθημα και το χειρότερο είναι ότι δεν ξέρεις ποιο από τα δύο δεν πρέπει να αδικήσεις.

Αιγόκερε, Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, επιλέγεις τη λογική και λειτουργείς βάσει αυτής. Δεν επιτρέπεις εκτροχιασμούς και γίνεσαι άκαμπτος/η.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, δεν δέχεσαι υποδείξεις και αντιδράς σε συντηρητικές απόψεις και προτάσεις. Ακόμα και αν έχεις δίκιο, θα πρέπει να αντισταθείς και να κουραστείς πολύ.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια όμορφη μέρα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved