Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/12;

Σήμερα η μέρα προσφέρεται για πρακτικές κινήσεις και δραστηριότητες.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/12;

Σελήνη στην Παρθένο στις 12.11 μ.μ.

Βρίσκω μια ρέγουλα και την υιοθετώ

Μετά από έναν καταιγισμό όψεων τις τελευταίες μέρες και ευρισκόμενοι ακόμα υπό την έντονη επιρροή κάποιων, η Σελήνη περνάει στην Παρθένο χωρίς να έρχεται σε επαφή με άλλους πλανήτες.

STEFANIA 300

Σήμερα λοιπόν η μέρα προσφέρεται για πρακτικές κινήσεις και δραστηριότητες.

Μπορείς να βάλεις πρόγραμμα, να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητες, να σκεφτείς ξανά τις εκκρεμότητές σου και να φτιάξεις ένα πλάνο.
Μπορείς να βοηθήσεις με προθυμία όπου υπάρχει ανάγκη, να υιοθετήσεις ένα ζωάκι και να είσαι μεθοδικός στη δουλειά σου.
Αν αισθάνεσαι πως κάτι στην υγεία σου σε ενοχλεί, δρομολόγησέ το και κλείσε ένα ραντεβού με ειδικούς.
Ό,τι και να κάνεις μην υπεραναλύεις και μην κριτικάρεις. Να έχεις στο νου σου πως χρειάζεται πολλή σύνεση, διότι το τετράγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα έχει τη δυνατότητα να σε αποπροσανατολίζει εύκολα και να σου διαφεύγουν σημαντικές πληροφορίες.

Παρθένε, Ιχθύ, Δίδυμε και Τοξότη, δεν είναι εύκολο σήμερα να κάνεις κάτι χωρίς δισταγμούς και αμφιβολίες. Παρόλα αυτά προσπάθησε να είσαι όσο πιο ξεκάθαρος/η μπορείς.

Αιγόκερε,Ταύρε, Σκορπιέ και Καρκίνε, σκέφτεσαι και πράττεις πολύ αξιόπιστα σήμερα. Εκμεταλλεύσου τη μέρα για να κλείσεις ένα θέμα που σε απασχολεί.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, ευκαιρία να πειθαρχήσετε και να κατέβετε από το σύννεφο που σας ταξιδεύει. Κάντε το σήμερα που η προσγείωση θα είναι ομαλή.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη μέρα κατά τη διάρκεια της οποίας θα οργανώσεις τις υποθέσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved