Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/11;

Ρύθμισε το χρόνο σου και μην αγχώνεσαι ακόμα και αν έχεις αυξημένες υποχρεώσεις.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/11;

Σελήνη αντίθεση με Ήλιο στις 00.44 πμ

Μόλις λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα κορυφώνεται η Πανσέληνος του μήνα, που η σφοδρότητά της θα γίνει αισθητή τώρα και στη συνέχεια.
Μείνε όσο μπορείς μακριά από έκρυθμες καταστάσεις και συμπεριφορές και προσπάθησε να κρατήσεις σήμερα μια σταθερή διάθεση, υψώνοντας τείχος στο άγχος και την ανασφάλεια.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Διδύμους αντίθεση με Κρόνο στις 6.45 πμ

Η μελαγχολία είναι παροδική. Υποδέξου την και περίμενε την ώρα που θα φύγει.

Η μέρα ξεκινά δύσκολα και συνεχίζει ως το απόγευμα, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες όψεις. Απόφυγε να εμπλακείς σε στενόχωρες καταστάσεις, ρύθμισε το χρόνο σου και μην αγχώνεσαι ακόμα και αν έχεις αυξημένες υποχρεώσεις.

Σελήνη στους Διδύμους τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 6.50 πμ

Μην κουράζεις το μυαλό σου, ούτε τη φαντασία σου!

Η όψη αυτή λειτουργεί παράλληλα με την προηγούμενη, προκαλώντας αφηρημάδα, έλλειψη συγκέντρωσης και κακή επικοινωνία. Η συνεννόηση είναι δύσκολη, ενώ θα πρέπει να διπλοτσεκάρεις τα ραντεβού, τα λόγια και τις προθέσεις σου.

Σελήνη στους Διδύμους τρίγωνο με Άρη στις 8.23 πμ

Μην κάνεις τίποτα περισσότερο από όσα αισθάνεσαι ότι μπορείς

Μέσα σε όλη την αναμπουμπούλα που προκαλείται, αισθάνεσαι την ανάγκη να δραστηριοποιηθείς και να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Πάρε τα πράγματα στα χέρια σου, αλλά να είσαι επιφυλακτικός/η με τις ικανότητές σου.

Σελήνη στους Διδύμους αντίθεση με Ερμή στις 9.25 πμ

Μακριά από σπασμωδικές κινήσεις

Η νευρικότητα που επικρατεί είναι απαραίτητο να διαγνωστεί σαν οξεία κατάσταση που θα πρέπει να καταπολεμηθεί άμεσα. Βρες τρόπους να χειριστείς τις καταστάσεις και πάνω απ’ όλα την ψυχολογική σου ένταση.

Κρόνος τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 1.36 μμ

Πολεμώντας την ουτοπία και αναδεικνύοντας την αλήθεια

Η κορύφωση αυτής της όψης είναι ένα γεγονός που θα έχει πολύ μεγάλη διάρκεια με στόχο να διαλύσει κάθε ψευδαίσθηση. Κάθε τι που δεν έχει ρεαλιστική βάση θα δοκιμαστεί, ώστε στο τέλος να μείνει αυτούσια η πραγματικότητα.

Σελήνη στους Διδύμους εξάγωνο με Ουρανό στις 11.15 μμ

Η ώρα της εκτόνωσης

Από το απόγευμα και μετά απελευθερώσου. Κάνε ό,τι σου αρέσει, προκειμένου να εκτονώσεις την πίεση, βγες έξω, δες φίλους, επικοινώνησε, συζήτησε. Το βράδυ αυτό θα νιώσεις πως τα σκαμπανεβάσματα της ζωής είναι χρήσιμες εναλλαγές για την απόκτηση εμπειριών.

Δίδυμε, Τοξότη, Παρθένε και Ιχθύ, ημέρα αυτή είναι καθοριστική για σένα. Αντιλαμβάνεσαι πόσο πρόσκαιρα είναι όλα και πως μόνο με ψυχραιμία μπορείς να τα αντιμετωπίσεις.

Ζυγέ, Λέοντα, Κριέ και Υδροχόε, μπορείς να αντεπεξέρθεις στις δυσκολίες, καταφέρνεις να έχεις αισιόδοξη διάθεση ενώ μεσολαβείς σε δύσκολες καταστάσεις και τις ρυθμίζεις εντυπωσιακά.

Αιγόκερε, Ταύρε, Καρκίνε και Σκορπιέ, αυτή τη μέρα χρειάζεται να σκεφτείς πολύ. Ακόμα και αν βρίσκεις εμπόδια, πρέπει να τα ξεπεράσεις με κάθε τρόπο. Η επικοινωνία σου σήμερα είναι ασταμάτητη.

Το astrology σου εύχεται να αισθανθείς καλά και να καταβάλλεις τη μέγιστη προσπάθεια!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved