Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/11;

Το αντίδοτο της νευρικότητας είναι οι αργές διαδικασίες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/11;

Σελήνη στον Υδροχόο τετράγωνο με Ήλιο στις 8.27 π.μ.

Μην υποχωρείς εύκολα, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.

Η μέρα είναι πιεστική και αυτό που αισθανόμαστε έως το μεσημέρι είναι η αγωνία αν κάτι που σχεδιάζουμε θα πάει καλά. Θα πρέπει να δείξεις σταθερότητα στις αποφάσεις σου και αμετακίνητη στάση απέναντι σε ένα θέμα. Αυτό σημαίνει αποφασιστικότητα και όχι αδιαλλαξία.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Υδροχόο τετράγωνο με Ερμή στις 10.19 π.μ.

Το αντίδοτο της νευρικότητας είναι οι αργές διαδικασίες

Λόγω του ότι επικρατεί σύγχυση στην επικοινωνία ως το μεσημέρι, προσπάθησε να είσαι όσο πιο ακριβής γίνεται στις περιγραφές ή στα αιτήματά σου. Θα υπάρξουν αντιδράσεις και δεν είναι εύκολο να περάσεις αυτό που θέλεις. Οι κακές συνεννοήσεις θα πρέπει να αποφευχθούν με κάθε τρόπο, ειδικά αν καλείσαι να υπογράψεις κάτι σήμερα.

Σελήνη στους Ιχθύες στις 2.23 μ.μ.

Έχω τη βάρκα και το κουπί και ψάχνω για τη θάλασσα

Με τη Σελήνη να περνάει στους Ιχθύες σήμερα το μεσημέρι, η διάθεση αλλάζει εντελώς και γίνεται πιο χαλαρή και πιο «φευγάτη». Ως το βράδυ μπορεί να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες, να ονειροπολήσεις, να αφήσεις τη φαντασία σου να σε πάει εκεί όπου δεν μπορείς να πας στην πραγματικότητα. Άκου μουσική και διάβασε ένα αγαπημένο σου μυθιστόρημα.
Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στις 1.08 της επόμενης μέρας επηρεάζει το βράδυ μας, δημιουργώντας μελαγχολία και απόγνωση αν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες. Το βράδυ αυτό είναι δύσκολο αν δεν καταφέρεις να κρατηθείς σε ρεαλιστικά επίπεδα.

Υδροχόε, Ταύρε, Σκορπιέ και Λέοντα, ως το μεσημέρι προσπάθησε να διευθετήσεις ένα θέμα επιστρατεύοντας την υπομονή και τη θέλησή σου.

Ιχθύ, Καρκίνε και Αιγόκερε, από το απόγευμα και μετά κάνε μόνο ό,τι σε ευχαριστεί και τίποτα άλλο

Ζυγέ και Κριέ, η μέρα αυτή είναι ευχάριστη για σένα γιατί μπορείς να είσαι ο πιο αντικειμενικός παρατηρητής της.

Δίδυμε, Τοξότη και Παρθένε, το βράδυ οι συνειδητοποιήσεις είναι καθοριστικές. Δέξου την πραγματικότητα και προχώρα με τα δεδομένα που έχεις.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που θα πετύχεις να βγεις κερδισμένος/η μέσα από τις αντιξοότητες.

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/233745795&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved