Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/11;

Ιδανική μέρα για να ασχοληθείς με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εργασίες, να σώσεις αρχεία σε εξωτερικό δίσκο, να επιδιορθώσεις συσκευές, να αλλάξεις λάμπες

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/11;

Σελήνη στον Υδροχόο εξάγωνο με Ουρανό στις 3.55 μμ

Δεν υπερεκτιμώ το γνωστό σε βάρος του αγνώστου

Η αρμονική όψη της Σελήνης με τον κυβερνήτη του ζωδίου που την φιλοξενεί, κάνει ακόμα πιο έντονη την ενθουσιώδη αυτή επιρροή, που ο μόνος κίνδυνος που ενέχει είναι να χάσουμε τη... μπάλα από τον υπερβολικό ζήλο και την υπερβολική ένταση.
Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας είμαστε σε εγρήγορση αλλά ειδικά γύρω στο μεσημέρι εστιάσου σε κάθε πρωτότυπη σκέψη και ιδέα και προσπάθησε να εφεύρεις τρόπους να περάσεις αυτό που θέλεις.
Ιδανική μέρα να ασχοληθείς με ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές εργασίες, να σώσεις αρχεία σε εξωτερικό δίσκο, να επιδιορθώσεις συσκευές, να αλλάξεις λάμπες, να αγοράσεις ηλεκτρονικές συσκευές. Δεν αποκλείεται να έχεις αιφνίδιες συναντήσεις ή προτάσεις που θα σε βρουν απροετοίμαστο/η.

STEFANIA 300

Ποσειδώνας σε στάση (SD) στις 6.31 μ.μ.

Το απόγευμα ο Ποσειδώνας μπαίνει σε στάση για να επιστρέψει σε ορθή φορά αύριο την ίδια ώρα. Κατά τη διάρκεια αυτή είναι πιθανό να υπάρξουν έντονα μετεωρολογικά φαινόμενα ή αναπτυγμένη σεισμική δραστηριότητα. Δεν ξεχνάμε επίσης πως το τετράγωνο με τον Κρόνο αυξάνει τον φανατισμό και την έμφαση σε θέματα πίστης, που θα ενεργοποιηθούν ακόμα περισσότερο με την ορθή φορά του Ποσειδώνα.

Υδροχόε, άλλη μια μέρα δική σου, άλλη μια μέρα που νιώθεις έτοιμος για όλα!

Τοξότη, Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Λέοντα, πετάς εγκεφαλικές φωτιές που καίνε τους γύρω σου. Έχεις επιδεξιότητα και ταλέντο, καταφέρνοντας πολλά.

Ιχθύ, Παρθένε, Αιγόκερε, Ταύρε, Καρκίνε και Σκορπιέ, σου δίνονται λύσεις από το πουθενά γι αυτό προσπάθησε να κινήσεις τις καταστάσεις.

Το astrology σου εύχεται να ενεργοποιηθείς και να απολαύσεις αυτή την εκπληκτική μέρα!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/233587744&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved