Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/11;

Προτιμώ το μαζί από το μόνος/η μου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/11;

Σελήνη στον Τοξότη τετράγωνο με Ποσειδώνα στις 6.47 π.μ.

Παραφυλάω να ξεκλέψω λίγο χρόνο

Η μέρα ξεκινά με απροθυμία να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και ως νωρίς το απόγευμα κοιτάμε να ξεκλέψουμε χρόνο για να κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί.
Η φαντασία μας ταξιδεύει διαρκώς και δεν είμαστε συγκεντρωμένοι. Απόφυγε να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις σημαντικά ραντεβού ή συνδιαλλαγές ως νωρίς το απόγευμα. Αντίθετα μπορείς να περιπλανηθείς νοητικά και να απολαύσεις τις εμπνεύσεις σου.

STEFANIA 300

Αφροδίτη εξάγωνο με Κρόνο στις 6.51 μ.μ.

Προτιμώ το μαζί από το μόνος/η μου

Εξαιρετική όψη για κάθε μορφή συνεργασίας. Μάζεψε φίλους στο σπίτι, κάνε κάτι μαζί με άλλους, επισκέψου χώρους όπου γίνονται ομαδικές εργασίες, παρακολούθησε ένα μάθημα ή μια επίδειξη δοκιμαστικά, δείξε την επιθυμία που έχεις να αναλάβεις μια ευθύνη απέναντι στο κοινωνικό σύνολο ή απέναντι στον εαυτό σου.

Ερμής εξάγωνο με Δία στις 8.05 μ.μ.

Ζητάω βοήθεια, ανταλλάσω απόψεις και βρίσκω την άκρη μου

Το μυαλό λειτουργεί εξαιρετικά, ενώ το βράδυ προσφέρεται για ομαδικές συζητήσεις με έμφαση στη λεπτομέρεια. Τίποτα δεν αφήνουμε στην τύχη του παρά την εύνοια της τύχης. Κατάλληλες ώρες από το απόγευμα και μετά για να εκφράσεις τις απόψεις σου, να επικροτηθείς, να κάνεις προτάσεις, να δεχτείς και να ζητήσεις συμβουλές, διότι η κρίση είναι αλάνθαστη.

Τοξότη, Δίδυμε και Ιχθύ, λειτουργείς καλύτερα από το μεσημέρι και μετά. Ως εκείνη την ώρα μην εμπλακείς με πολλά και κράτα ουδετερότητα.

Παρθένε, Ταύρε, Αιγόκερε και Σκορπιέ, από το απόγευμα και μετά διαπρέπεις και λαμβάνεις ιδιαίτερη βοήθεια σε ένα θέμα που σε απασχολεί.

Ζυγέ, Λέοντα και Υδροχόε, η μέρα αυτή είναι ευχάριστη ακόμα και αν είσαι στην πιο βαριά διάθεση. Έχεις την ευκαιρία να αισθανθείς ανακούφιση και να στηριχτείς από κάπου.

Σκορπιέ και Καρκίνε, όλα είναι μέσα στο μυαλό σου τόσο καλά σχεδιασμένα που θα είναι κρίμα αν αποτύχεις να θριαμβεύσεις. Το νου σου!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/232873058&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Το astrology σου εύχεται να αποκομίσεις κάτι σημαντικό από αυτήν την τόσο δοτική μέρα.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved