Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/11;

Τί είχαμε τί χάσαμε και τί δεν θα ξαναβρούμε

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/11;

Σελήνη στον Σκορπιό εξάγωνο με Άρη στις 4.53 μ.μ.

Η κινητήριος δύναμη είναι το πάθος σου

Βρισκόμαστε ακόμα μέσα στην έντονη επιρροή της Νέας φάσης της Σελήνης και η μέρα από το πρωί είναι αφιερωμένη σε κινήσεις στρατηγικής.
Εντονότατη η δραστηριότητα ως το απόγευμα, ενώ μας δίνεται η τελευταία ευκαιρία οργάνωσης και ανασυγκρότησης, μέσα από έντονες προκλήσεις. Κινητοποιήσου, δράσε, πάρε πρωτοβουλίες, κάνε επαφές, μετακινήσου, σπεύσε.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Τοξότη στις 5.15 μ.μ.

Τί είχαμε τί χάσαμε και τί δεν θα ξαναβρούμε

Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Τοξότη και ο ήχος του διαλλείματος μάς επαναφέρει στις συναισθηματικές μας αλάνες στις οποίες θα εκτονώσουμε όλο το βάρος της προηγούμενης προσπάθειας.
Το βράδυ ψάχνεις επιβράβευση ή για τους λόγους που δεν κατάφερες να φτάσεις το επιθυμητό. Ωστόσο η διάθεση γενικά θα είναι ανεπηρέαστη, εφόσον χρειάζεσαι χρόνο για να συνειδητοποιήσεις και το εφικτό αλλά και το ανέφικτο.

Άρης στον Ζυγό στις 11.41 μ.μ.

Μην μου πεις πως δεν σε προειδοποίησα

Ο Άρης περνάει στον Ζυγό λίγο πριν τα μεσάνυχτα και θα παραμείνει ως τις 3/1/2016 που θα περάσει στον Σκορπιό.

Η παρουσία του Άρη στο διπλωματικό ζώδιο του Ζυγού θα ξεδιπλώσει πολλά από τα πρόσωπά του ανάλογα με τις όψεις αλλά δεν θα χάσει το βασικό του χαρακτηριστικό, που είναι η οπισθοχώρηση μπροστά στη δεδομένη στιγμή.
Το ερώτημα παραμένει πάντα: «Οπισθοχωρεί γιατί είναι ευγενικός ή γιατί θέλει να ρίξει στάχτη στα μάτια»;

Σκορπιέ, Καρκίνε, Αιγόκερε, Ταύρε, Ιχθύ και Παρθένε, έχεις ακόμα χρόνο για να κάνεις μια λυτρωτική κίνηση. Ως το απόγευμα μην επαναπαυτείς καθόλου.

Ζυγέ, Κριέ, Τοξότη, Λέοντα, Υδροχόε και Δίδυμε, ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία που τη βασίζεις στην αυτοπεποίθησή σου. Καλά κάνεις αρκεί να μην βασιστείς μόνο εκεί.

Το astrology σου εύχεται καλή προσαρμογή στα νέα πλανητικά δεδομένα!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/232721192&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved