Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/11;

Αν κάτι σου φαίνεται δύσκολο, είναι ιδανικό διάστημα να το απογειώσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 11/11;

Σελήνη στον Σκορπιό εξάγωνο με Πλούτωνα στις 8.58 π.μ.

Η συναισθηματική φόρτιση αποφορτίζεται εντυπωσιακά

Η μέρα αυτή είναι αφαιρετική, από την άποψη πως κρατάμε μόνο την ουσία και δεν εμπλεκόμαστε σε ανούσια θέματα.
Σκέψου καλά τι είναι αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι πολύ και μην μεταθέτεις το πρόβλημα σε άλλους. Η δική σου στάση είναι αυτή που έχει σημασία. Κατανοείς και διαχειρίζεσαι άψογα ανθρώπους και καταστάσεις και έχεις πλήρη επίγνωση των πράξεών σου.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Σκορπιό σύνοδο με Ερμή στις 11.49 π.μ.

Ο τρόπος που σκέφτεσαι κάνει τους άλλους να σε ακούνε

Μπορείς να έχεις εποικοδομητικές συζητήσεις ως αργά το μεσημέρι, μιλώντας καυστικά προκειμένου να κρατήσεις τον έλεγχο. Μην αφήσεις κανένα περιθώριο για αποπροσανατολισμό σε ένα θέμα που σε απασχολεί και απαίτησε σαφείς εξηγήσεις καθώς και κατάθεση σαφών προθέσεων από τους άλλους. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για σένα προς αυτούς.

Σελήνη στον Σκορπιό εξάγωνο με Δία στις 6.41 μμ

Νιώθω τυχερός που έχω διεξόδους

Προς το απόγευμα αισθάνεσαι εύνοια, υποστήριξη και καλή διάθεση. Παράλληλα έχεις καλή κρίση και διάκριση και μπορείς να ελέγξεις τα πάντα. Δεν σου ξεφεύγει τίποτα και στιγμιαία μπορεί να υπερβάλλεις, αλλά δεν χάνεις τον στόχο σου. Εξαιρετική όψη για επιτήρηση, ανίχνευση και προσωπική προβολή.

Σελήνη σύνοδο με Ήλιο στις 7.46 μ.μ.

Η Νέα Σελήνη της αμείωτης προσφοράς και ζήτησης

Η συνάντηση του Ήλιου και της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες όψεις μας κάνει να κοιτάμε πολύ βαθιά μέσα μας και να φέρνουμε στην επιφάνεια τις επιθυμίες μας. Ξεκίνα σήμερα να διευθετείς τα θέματα που σε απασχολούν από τα πιο σημαντικά έως τα πιο ασήμαντα και μην παραλείψεις το βράδυ αυτό να δώσεις μια υπόσχεση στον εαυτό σου που θα την τηρήσεις κατά γράμμα.

Η μέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και η τύχη σκορπάει χαμόγελα προς πάσα κατεύθυνση.

Σκορπιέ, η μέρα αυτή σου προσφέρεται άνευ όρων. Κάνε την δική σου και νιώσε τι σημαίνει να ευνοείσαι στις δύσκολες καμπές.

Ιχθύ, Παρθένε, Καρκίνε, Αιγόκερε και Ταύρε, νιώθεις όμορφα και γεμάτος ενέργεια. Σε περιμένουν ευκαιρίες που πρέπει πάση θυσία να μην αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Λέοντα και Υδροχόε, μην κρατάς κρυμμένα αυτά που σκέφτεσαι και μην έχεις αναστολές. Εκφράσου, μίλα, διεκδίκησε ανοιχτά και αποσυμπιέσου.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε και Τοξότη, μην υπολογίζεις μόνο στους άλλους και στις καλές τους προθέσεις. Πρέπει και εσύ να συμβάλλεις στην επίτευξη της ευτυχίας σου και μάλιστα πολύ.

Το astrology σου εύχεται να κάνεις μια επιτυχημένη νέα αρχή σήμερα και να απαλλαγείς από όσα σε φορτίζουν.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/232567804&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved