Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/10;

Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα μου το επιτρέψει, αλλά ποιος θα με σταματήσει

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 30/10;

Σελήνη στους Διδύμους τετράγωνο με Δία στις 11.49 πμ

Δεν προλαβαίνω να εκπληρώσω όλες μου τις επιθυμίες

Η μέρα αρχίζει με υπερβολή που παραμένει αμείωτη ως το βράδυ. Αυτό που θα πρέπει να προσέχεις ειδικά ως το μεσημέρι, είναι να μην περάσει από δίπλα σου το λεωφορείο που περίμενες τόση ώρα, γιατί ήσουν απορροφημένος/η στο τηλέφωνο. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να μην αφαιρείσαι και να μην φέρεσαι επιπόλαια.

STEFANIA 300

Σελήνη στους Διδύμους εξάγωνο με Ουρανό στις 2.01 μμ

Αλλού πατάω αλλού βρίσκομαι

Μέσα στη νευρική υπερένταση που επικρατεί ως το απόγευμα, πολλά απρόοπτα μπορεί να συμβούν. Υπάρχει περίπτωση να ξεχάσεις ή να χάσεις πολύτιμα αντικείμενα, να αργήσεις σε ραντεβού ή υποχρεώσεις, να ξοδέψεις άσκοπα χρόνο και γενικά να είσαι σαν κατατρεγμένος/η. Προσπάθησε να κοντρολάρεις την αστάθεια και το άγχος.

Σελήνη τετράγωνο με Αφροδίτη στις 8.40 μμ

Δεν με νοιάζει η άποψή σου, με νοιάζει να ακούσεις τη δική μου

Το βράδυ αναμένεται ενδιαφέρον από την άποψη πως κάνεις τα πάντα για να το προκαλέσεις. Αναζητάς επικοινωνία, συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων, συμβουλές, υποστήριξη, αλλά το θέμα είναι πόσο δεκτικός/η είσαι. Μάλλον δεν είσαι καθόλου και το μόνο που σε νοιάζει είναι να μιλάς για να κάνεις τελικά το δικό σου.

Σελήνη τετράγωνο με Άρη στις 9.24 μμ

Δεν με χωράει ο τόπος

Το αποτέλεσμα θα είναι να συγκρουστείς πιθανά με τους άλλους καθώς η ένταση σε κάνει κουραστικό/η αλλά και η ένταση των άλλων κουράζει εσένα. Βρες τρόπους να εκτονωθείς και να αποφορτιστείς από τη σύγχυση. Το καλύτερο είναι να γράψεις σε ένα χαρτί τις σκέψεις σου και να κάνεις ένα πρόγραμμα.

Ήλιος τρίγωνο με Ποσειδώνα στις 11.05 μμ

Κλίμα δημιουργίας, συνειδητοποίησης και συναισθηματικής τόνωσης

Αργά το βράδυ αυτό το υδάτινο τρίγωνο λειτουργεί σαν φάρμακο. Έλα κοντά στα όνειρά σου, νιώσε τα, μη δίνεις λογαριασμό σε κανέναν, κάνε αυτό που σε γεμίζει, αναλογίσου τι έχεις, τι σου ανήκει πραγματικά, τι έχεις παραχωρήσει και πόσες δυνατότητες έχεις ακόμα.
Κάνε ένα ζεστό μπάνιο και άναψε κεριά ή αν επιθυμείς να βγεις, πήγαινε κάπου που θα νιώσεις συναισθηματική πληρότητα.

Δίδυμε, Παρθένε, Ιχθύ και Τοξότη, άλλη μια μέρα που αναζητάς την περιπέτεια χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες. Πάτα φρένο.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, μην φέρεσαι εγωκεντρικά. Δεν είσαι ο μόνος/η με προβλήματα και θα πρέπει να κατανοήσεις τα «όχι» των άλλων.

Αιγόκερε Σκορπιέ και Ταύρε, η σημερινή όαση σε έχει επίσημο προσκεκλημένο. Απόλαυσέ την όσο και όπως μπορείς.

Το astrology σου εύχεται να αποκομίσεις τα οφέλη της σημερινής μέρας χωρίς να τα ζημιώσεις με την υπερβολή σου.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/230761270&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved