Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/10;

Αν ο κόσμος είναι για σένα ένα κλειστό στρείδι, τότε έχεις χρησιμοποιήσει λάθος πιρούνι!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 29/10;

Σελήνη στους Διδύμους στις 8.25 πμ

Το δύσκολο δεν είναι να σκεφτείς, το δύσκολο είναι ο τρόπος που θα το εκφράσεις

Με τη Σελήνη να περνάει στους Διδύμους σήμερα το πρωί, τα επικοινωνιακά θέματα χρειάζονται προσοχή, καθώς η μέρα αυτή εξαναγκάζει να ληφθούν αποφάσεις και να πέσουν θέματα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Να είσαι επιφυλακτικός/η και να περνάς από κόσκινο ότι σου λένε και λες ή ό,τι σου προτείνουν και προτείνεις εσύ στους άλλους.

STEFANIA 300

Σελήνη αντίθεση με Κρόνο 2.41 μμ

Κοίτα το δάσος και όχι τα δέντρα μεμονωμένα

Προς το μεσημέρι υπάρχει η τάση να ελέγχεις τα πάντα, να ασχολείσαι με πράγματα που στην ουσία δεν έχουν νόημα και να εστιάζεσαι σε αυτό που θέλεις να γίνει, χωρίς να λαμβάνεις υπ όψιν σου τις ανάγκες των άλλων. Μην επιμένεις σε κάτι αδιάλλακτα και προσπάθησε να σκεφτείς πιο σφαιρικά.

Σελήνη τετράγωνο με Ποσειδώνα 8.10 μμ

Από το απόγευμα και μετά θολώνεις, δεν είσαι σίγουρος/η για το τι πρέπει να κάνεις, ενώ το βράδυ αυτό διχάζεσαι. Βλέπεις γύρω σου με ένα ομιχλώδες πέπλο που κάνει την ορατότητα δύσκολη. Μπορεί να σε πιάσει παράπονο και απογοήτευση και να ξεσπάσεις αλλά έτσι θα καθαρίσει το μέσα σου. Κοιμήσου νωρίς, ηρέμησε και μην πάρεις καμία απόφαση μέχρι την επόμενη μέρα.

Δίδυμε, Ιχθύ, Παρθένε και Τοξότη, δεν είναι κατάλληλη μέρα για να καταφέρεις ένα στόχο. Είναι προτιμότερο να κερδίσεις χρόνο.

Ζυγέ, Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, να είσαι ανοικτός/η σε οτιδήποτε γιατί μπορείς να το επεξεργαστείς ώριμα. Είσαι συνεπής και αξιόπιστος

Αιγόκερε, Σκορπιέ, Ταύρε και Καρκίνε, μη δώσεις συνέχεια σε ένα θέμα που βλέπεις πως δεν λύνεται. Προχώρα παρακάτω και συγκεντρώσου σε αυτό που θέλεις να γίνει.

Το astrology σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη μέρα και να επιτύχεις αυτό που σε συμφέρει χωρίς να αδικήσεις κανέναν

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/230600708&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved