Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/10;

Η καχυποψία μπορεί να βοηθήσει μόνο για να κερδίσουμε χρόνο στις τυχόν αμφιβολίες μας

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/10;

Σελήνη στον Υδροχόο εξάγωνο με Ουρανό στις 12.09 μμ

Χρησιμοποιώ το μυαλό και τη λογική μου όχι εις βάρος του συναισθήματος

STEFANIA 300

Η μέρα χαρακτηρίζεται από τη Σελήνη στον Υδροχόο και την αρμονική όψη με τον κυβερνήτη του ζωδίου Ουρανό.
Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα να αιφνιδιάσεις τους άλλους με πρωτότυπες προτάσεις, να ασχοληθείς με τα ηλεκτρονικά μέσα, να καταπιαστείς με νοητικές διαδικασίες, όπως ο γραπτός λόγος ή η σύνταξη μιας σημαντικής επιστολής. Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι νευρική αλλά εποικοδομητική και αν χρειάζεται να γίνει η παραμικρή αλλαγή στην καθημερινότητα, είναι η ιδανική μέρα. Επισκεύασε φθαρμένα καλώδια, άλλαξε λάμπες, καθάρισε τον υπολογιστή ή το πληκτρολόγιο και γενικά ασχολήσου με επιδιορθώσεις που σχετίζονται με τις ηλεκτρικές συσκευές.

Το μυαλό στροφάρει γρήγορα και εντυπωσιακά, αλλά το βράδυ η επιρροή του τετραγώνου Ερμή – Πλούτωνα που κορυφώνεται 41' λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της 23/10, χρειάζεται προσοχή. Η επικοινωνία μας γίνεται συνωμοτική και δεν εμπιστευόμαστε εύκολα τους άλλους. Η καχυποψία μπορεί να βοηθήσει μόνο για να κερδίσουμε χρόνο στις τυχόν αμφιβολίες μας και όχι για να μετατρέψει σε συντηρητική κατάληξη, μια μέρα που άρχισε με τόσο προοδευτικές διαθέσεις.

Υδροχόε, Δίδυμε, Λέοντα και Τοξότη, μπορείς να διαπρέψεις αυτήν την ημέρα. Το μυαλό σου αστραποβολεί και είσαι έτοιμος να καταπλήξεις.

Ζυγέ και Κριέ, μην εκφράζεις ανυπόμονα τις σκέψεις και τις ιδέες σου. Το βράδυ πρόσεχε πώς απευθύνεσαι στους άλλους και ζύγιζε όσο μπορείς τα γεγονότα.

Αιγόκερε και Καρκίνε, η καχυποψία σήμερα είναι κακή παρέα. Άνοιξε το μυαλό και τους ορίζοντές σου

Ταύρε και Σκορπιέ, μην αντιδράς άσχημα σε οτιδήποτε καινοτόμο. Σκέψου πως αν ξεβολευτείς από εκεί που είσαι μπορείς να αναπαυτείς καλύτερα εκεί που σου προτείνουν.

Παρθένε και Ιχθύ, η μεταβλητή σου διάθεση μπορεί να σε κάνει να πλήξεις εκεί που προσπαθείς για το αντίθετο. Βρες ένα στόχο και πάλεψέ τον.

Το astrology σου εύχεται μια μέρα πρωτότυπη μέρα με θάρρος και τόλμη!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/229538866&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved