Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/10;

Η μόνη περίπτωση να καμφθεί η επιμονή σου είναι να βεβαιωθείς με κάποιον τρόπο ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 19/10;

Σελήνη στον Αιγόκερω εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 11.26 πμ

Κρύβω τις αδυναμίες μου όσο πιο βαθιά μπορώ

Η μέρα και η εβδομάδα ξεκινούν με επιφύλαξη απέναντι σε κάθε τι που δεν συνάδει με τη λογική, αλλά ως το μεσημέρι η πιθανότητα να υποκύψεις σε έναν πειρασμό ή να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που ορίζει η δεοντολογία σου, είναι πολύ πιθανό. Αν κάτι ή κάποιος σου προσφέρει εύκολη λύση θα την «αγοράσεις», μιας και είσαι ευάλωτος/η.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Αιγόκερω τετράγωνο με Ερμή στις 1.13 μμ

Μην επιμένεις και μη γίνεσαι άκαμπτος/η

Από το μεσημέρι και μετά η τάση που επικρατεί είναι να εμμένεις στις απόψεις σου χωρίς να αφήνεις περιθώρια συζήτησης και συνεννόησης. Δεν δέχεσαι εύκολα αντιρρήσεις ενώ ο εκνευρισμός και η ανυπομονησία σε κάνουν εύθικτο/η και αδιάλλακτο/η. Άσε περιθώρια ανταλλαγής απόψεων, ειδικά αν συνεργάζεσαι στενά με τους συνομιλητές σου.

Σελήνη στον Αιγόκερω τρίγωνο με Αφροδίτη στις 3.37 μμ

Δεν κάνω τίποτα χωρίς να είμαι σίγουρος/η πως δεν θα ζημιωθώ

Η μόνη περίπτωση να καμφθεί η επιμονή σου είναι να βεβαιωθείς με κάποιον τρόπο ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτα και πως οι φιλοδοξίες σου δεν κινδυνεύουν να υποβιβαστούν. Μη ρισκάρεις, ειδικά σε οικονομικές συμφωνίες και δείξε εμπιστοσύνη απέναντι σε σοβαρές και αξιόπιστες προτάσεις.

Σελήνη στον Αιγόκερω σύνοδο με Πλούτωνα 10.12 μμ

Υποσυνείδητα ξέρω, πως πρέπει να βαδίζω με επιφύλαξη

Το βράδυ αισθάνεσαι μια έντονη καταπίεση είτε από τους άλλους είτε από τον ίδιο σου τον εαυτό, ιδίως αν δεν έχεις βρει διέξοδο από τους προβληματισμούς της μέρας.
Παρόλο που ξέρεις πως δεν πρέπει να εκδηλώσεις τις υποψίες ή τις σκέψεις σου, δεν μπορείς να συγκρατηθείς, θέλοντας να ελέγξεις τις καταστάσεις. Στην ουσία θέλεις να ξεσπάσεις και θα το κάνεις για να εκτονώσεις τη συσσωρευμένη πίεση.
Μην έρθεις σε επαφή με κοινό και προτίμησε να απομονωθείς, μέχρι να ξημερώσει η επόμενη μέρα γιατί τείνεις να είσαι υπερβολικός/η, ίσως και άδικος.

Αιγόκερε, Καρκίνε, Ζυγέ και Κριέ, η μέρα είναι συγκρουσιακή για σένα και η αισιοδοξία που σκορπά τις μεσημεριανές ώρες σε αφήνει αδιάφορο. Τουλάχιστον μην δημιουργείς επιπλέον θέματα από αυτά που προκύπτουν.

Ταύρε, Παρθένε, Ιχθύ και Σκορπιέ, μπορείς να εκμεταλλευτείς τη μέρα προς όφελός σου διευθετώντας δύσκολες υποθέσεις.

Δίδυμε, Τοξότη, Λέοντα και Υδροχόε, μην κοιτάς τι κάνουν οι περισσότεροι. Κοίτα αν αυτό που κάνεις εσύ σε ικανοποιεί.

Το astrology σου εύχεται μια εποικοδομητική εβδομάδα και καλή επιτυχία στις επιδιώξεις σου!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/229058813&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved