Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/10;

Η Κυριακή σου είναι ενθουσιώδης και δημιουργική αλλά δεν πρέπει να αμελήσεις να φτιάξεις ένα πρόγραμμα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/10;

Άρης σύνοδο με Δία στις 1.23 πμ

Ευκαιρία δράσης και καλών προοπτικών

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα γίνεται όψη συνόδου του Άρη με τον Δία που η επίδρασή της έχει ξεκινήσει από το προηγούμενο βράδυ και θα διαρκέσει έως το τέλος του μήνα. Χαρακτηρίζει την ημέρα αλλά και όλο το διάστημα που ακολουθεί, καθιστώντας το ιδανικό για την υλοποίηση των στόχων μας. Η Κυριακή σου είναι ενθουσιώδης και δημιουργική αλλά δεν πρέπει να αμελήσεις να φτιάξεις ένα πρόγραμμα το οποίο θα τηρήσεις κατά γράμμα, το διάστημα που προαναφέρθηκε.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Τοξότη εξάγωνο με Ήλιο στις 11.48 πμ

Μη στερείσαι τη χαρά να νιώσεις ανέμελα

Η μέρα ανοίγει με ευδιαθεσία, αισιοδοξία, καλές προθέσεις, συγκατάβαση και όρεξη για αποδράσεις. Ιδανική μέρα για να πας μια μακρινή βόλτα, ένα κοντινό ταξίδι, να δεις φίλους, να διασκεδάσεις, να ξεχάσεις λίγο ό,τι σε απασχολεί και να δώσεις στον εαυτό σου χώρο και χρόνο να ψυχαγωγηθεί.

Σελήνη στον Αιγόκερω στις 9.53 μμ

Ξέρω τι θέλω και πώς θα το αποκτήσω

Με την είσοδο της Σελήνης στον Αιγόκερω το βράδυ, προετοιμάζεται το έδαφος ώστε να αρχίσει η εβδομάδα με στρατηγικές κινήσεις, πάθος, αυτοκυριαρχία και καλά αντισταθμισμένα συναισθήματα.

Τοξότη, Κριέ, Ζυγέ, Λέοντα και Υδροχόε, η μέρα προσφέρεται να την απολαύσεις παρέα με όσους αγαπάς. Βγες από το σπίτι να χαρείς με τους φίλους σου και να αποδράσεις σε όμορφα μέρη.

Παρθένε, Δίδυμε και Ιχθύ, προετοιμάσου γι' αυτά που σε περιμένουν να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε και εξάντλησε κάθε μέσο και γνωριμία.

Ταύρε, Σκορπιέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, αν νομίζεις πως χάνεις τον χρόνο σου με κοινωνικές συναντήσεις ή προτάσεις, γελιέσαι. Η μέρα αυτή αλλά και αυτές που ακολουθούν μπορεί να σε εκπλήξουν.

Το astrology σου εύχεται μια ανέμελη Κυριακή, να οργανωθείς χωρίς άγχος και να βρεις τους ρυθμούς σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved