Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/10;

Πάντα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σε υπερδιέγερση

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/10;


Άρης τρίγωνο με Πλούτωνα στις 6.32 π.μ

Έχω συναίσθηση των ορίων και των δυνατοτήτων μου

STEFANIA 300

Το γήινο αυτό τρίγωνο που κορυφώνεται σήμερα νωρίς το πρωί, σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι τις πραγματικές σου δυνάμεις και σε ωθεί σε διεκδικήσεις χωρίς όρια.
Κάθε συναλλαγή, ειδικά μυστική αλλά και κάθε ερωτική και παθιασμένη επιθυμία οδεύουν προς την επιτυχία, αλλά πάντα να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και το μυαλό σου σε υπερδιέγερση. Κάθε τι απόρρητο μεταφέρεται με ασφάλεια ενώ ο πλάγιος τρόπος ενδείκνυται, αν δεν υπάρχει άλλη λύση.

Σελήνη στον Τοξότη στις 12.19 μ.μ

Συνεχίζω το ταξίδι μου, χωρίς να με νοιάζουν οι ξέρες

Με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη σήμερα το μεσημέρι, η μέρα αποκτά άλλο ένα πλεονέκτημα: την άνεση να φαίνονται αυτονόητα ακόμα και τα αδιανόητα.

Σελήνη σύνοδο με Κρόνο στις 5.06 μ.μ

Παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου και την χρεώνομαι

Προς το απόγευμα χρειάζεται να επιστρατεύσεις σύνεση, ψυχραιμία και ωριμότητα. Αν έχεις ένα σημαντικό ραντεβού από το οποίο εξαρτώνται πολλά, δείξε ιδιαίτερη προσοχή. Το παν είναι να φανείς συνεπής και αξιόπιστος/η.

Σελήνη εξάγωνο με Ερμή στις 10.14 μ.μ

Γυρίζω τούμπα όλα τα εμπόδια

Το βράδυ το μυαλό λειτουργεί σαν καλοφτιαγμένη μηχανή, προορισμένη για πολλά χιλιόμετρα χωρίς προβλήματα. Μπορείς να κάνεις όμορφες συζητήσεις, να συλλέξεις χρήσιμες πληροφορίες, να εκφράσεις τις σκέψεις σου, να ζητήσεις συγγνώμη, να απολαύσεις ευχάριστα νέα και να περάσεις αυτό που θέλεις γιατί επικρατεί μια συγκαταβατική τάση.

Τοξότη, Ιχθύ και Δίδυμε, κράτα το μέτρο και μην χαλαρώσεις καθόλου. Άσε στην άκρη τις επιπόλαιες δοκιμές και κράτα τα προσχήματα.

Ζυγέ Κριέ, Λέοντα και Υδροχόε, σκέφτεσαι διάφανα και έτσι θέλεις και να εκφραστείς. Γενικά είναι πολύ ευνοϊκή μέρα ενώ το βράδυ μπορεί να σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Ταύρε, Αιγόκερε, Παρθένε, Σκορπιέ και Καρκίνε, μπορείς να διευθετήσεις πράγματα που ούτε καν φανταζόσουν. Δραστηριοποιήσου και διώξε ό, τι σε μπλοκάρει.

Το astrology σου εύχεται να αποκομίσεις όσα περισσότερα μπορείς από την εύνοια αυτής της ημέρας!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/228639951&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved