Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/10;

Θα πρέπει να εστιάσεις στο συμφέρον σου αλλά να απαλλαγείς από κάθε εγωιστική και ανταγωνιστική εμμονή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/10;

Σελήνη στον Σκορπιό

Επιδιώκω να νιώσω και όχι απλά να αισθανθώ

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη περνάει στον Σκορπιό, με την επιρροή της νέας της φάσης να μας ακολουθεί ακόμα, πιστά και προτρεπτικά.
Στο γενικότερο παιχνίδι των διεκδικήσεων και των νέων ξεκινημάτων, προστίθεται και η αναζήτηση συναισθηματικής κάλυψης, που σήμερα γιγαντώνεται.

STEFANIA 300

Σελήνη εξάγωνο Αφροδίτη στις 10.12 π.μ

Τίποτα δεν είναι σημαντικότερο από αυτό που με προτρέπει η καρδιά μου

Έχεις την ευκαιρία να τονώσεις τις σχέσεις σου, να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα, να αφουγκραστείς τις ανάγκες τους και εκείνα τις δικές σου. Κάνε ένα διάλλειμα μέσα στην ημέρα, όπου και αν είσαι, για να συναντήσεις έναν φίλο, να πιεις ένα καφέ, να αγκαλιαστείς με τον/την σύντροφό σου ή να απολαύσεις κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις ότι η καθημερινότητα δεν σε καταβροχθίζει. Μέρα ιδανική να αποκτήσεις κατοικίδιο και να μαγνητίσεις αυτό που θέλεις.

Σελήνη τρίγωνο Ποσειδώνα στις 3.35 μ.μ

Θέλω να έρθω κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες μου

Η ανάγκη για έκφραση είναι μεγάλη αλλά προτιμάς να κρατήσεις μέσα σου όσα σκέφτεσαι. Ιδανικό θα ήταν να τα αποτύπωνες στην τέχνη και να ασχοληθείς με δημιουργικές εκφράσεις που έχουν φαντασία και έμπνευση. Από το απόγευμα και ως το βράδυ, θα ήταν πολύ ευεργετικό να χαλαρώσεις ακούγοντας χαμηλά μουσική, ανάβοντας κεριά και sticks ή ερωτοτροπώντας με κάθε τρόπο. Επίσης χαλαρωτικές πρακτικές άσκησης θα βοηθούσαν πολύ όπως επίσης και το να αρχίσεις κάτι σχετικό με σχολή.

Σκορπιέ, Ιχθύ και Καρκίνε κλείσε τα ρολά και αφήσου στην ιδιωτική σου οδό.

Αιγόκερε, Ταύρε, Παρθένε, ψάξε για εναλλακτικές προτάσεις και επιδιώξεις.

Ζυγέ, Κριέ, Δίδυμε, Τοξότη, αν όλα σου φαίνονται μονότονα είναι γιατί είσαι πολύ τσιτωμένος. Μην περιφρονείς αυτό που θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Λέοντα και Υδροχόε η ερωτική σου επιθυμία είναι έντονη και θα επιδιώξεις να την καλύψεις μάλλον ωμά. Αν βρεις αντίσταση κάτι δεν έχεις κάνει καλά.

Το astrology σου εύχεται να λάβεις τη συναισθηματική κάλυψη που αξίζεις!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/228332821&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved