Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/10;

Θα πρέπει να εστιάσεις στο συμφέρον σου αλλά να απαλλαγείς από κάθε εγωιστική και ανταγωνιστική εμμονή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/10;

Νέα Σελήνη στο Ζυγό στις 3:06 πμ

Στόχος σου θα πρέπει να είναι μόνο το όφελός σου

Η Σελήνη στον Ζυγό και η νέα της φάση καθορίζουν την ημέρα αυτή, που το ζητούμενό της είναι η αρμονία, ωστόσο, οι όψεις που τη συνοδεύουν δεν κάνουν εύκολη την επίτευξής της.
Τα καινούργια ξεκινήματα που φέρνει γίνονται κάτω από παρόρμηση, πάθος και βιασύνη, υπάρχει όμως ένα ενθαρρυντικό στοιχείο, που είναι το πνεύμα συνεργασίας που κυριαρχεί.
Θα πρέπει να εστιάσεις στο συμφέρον σου αλλά να απαλλαγείς από κάθε εγωιστική και ανταγωνιστική εμμονή, αν θέλεις να προχωρήσεις.
Μην ξεχνάς να είσαι όσο πιο ευγενικός/η και συγκαταβατικός/η μπορείς.

STEFANIA 300

Ερμής εξάγωνο Κρόνο στις 12:30 μμ

Η υπευθυνότητα μετράει πολύ στις συνδιαλλαγές σου

Θα ξεκινήσεις διαδικασίες για να ρυθμίσεις πολλά θέματα και προς το μεσημέρι θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις σωστές και ώριμες αποφάσεις. Να σκέφτεσαι καθαρά, να έχεις συγκεκριμένο στόχο και να μην παρεκκλίνεις από αυτόν.
Συμβουλές από ηλικιωμένα άτομα θα αποβούν χρήσιμες, ενώ η μέρα προσφέρεται για χάρες και εξυπηρετήσεις.

Ζυγέ, Κριέ, Αιγόκερε και Καρκίνε, σου δίνεται μια σημαντική ευκαιρία να προωθήσεις αυτά που επιθυμείς. Ακόμα και αν συναντήσεις εμπόδια είναι για το καλό σου. Μην αγριεύεις και μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις.

Υδροχόε, Δίδυμε, Τοξότη και Λέοντα, ανταμείβεσαι ποικιλοτρόπως και έχεις την αίσθηση πως είσαι τυχερός. Δραστηριοποιήσου σήμερα όσο μπορείς.

Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, οικονομικά θέματα είναι σε προτεραιότητα καθώς και θέματα υγείας. Εστιάσου σε αυτά και κάνε τα κουμάντα σου.

Το astrology σου εύχεται μια εποικοδομητική μέρα και νέα ξεκινήματα να ομορφύνουν τη ζωή σου!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/228177676&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved