Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/10;

Η διπλωματία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, είναι το εφόδιό σου σήμερα, γι αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς και να το χρησιμοποιήσεις όσο μπορείς καλύτερα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/10;

Σελήνη στο Ζυγό

Σημασία έχει ο τρόπος που λες αυτό που θέλεις να πεις

Η εβδομάδα αρχίζει με τη Σελήνη στο Ζυγό ενώ ήδη βρισκόμαστε υπό την επιρροή της Νέας φάσης της Σελήνης που θα κορυφωθεί αύριο και τα γεγονότα τρέχουν πιο γρήγορα από τις επιθυμίες σου.
Η διπλωματία της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού, είναι το μόνο σου εφόδιο σήμερα, γι αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς και να το χρησιμοποιήσεις όσο μπορείς καλύτερα.

STEFANIA 300

Ο Δίας στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 2.51 πμ

Το συμφέρον μου είναι να συνεργάζομαι

Το θεαματικό τρίγωνο των δύο αυτών πλανητών σε γήινα ζώδια, σου δίνει καιρό τώρα το μήνυμα πως οι επιδιώξεις σου χρειάζονται σταθερές αξίες και μεγάλη υπομονή για να επιτευχθούν.
Από το προηγούμενο βράδυ 11/10, η επιρροή του είναι πανίσχυρη και κορυφώνει την ανάγκη σου να φτάσεις τον στόχο, που κυρίως εστιάζεται σε επαγγελματικά σχέδια και οικονομικές επενδύσεις ή προοπτικές.
Η μέρα αυτή είναι ιδανική για επισφράγιση μιας συμφωνίας, υπογραφές συμβολαίων και διαδικαστικά θέματα που αφορούν στην περιουσία σου.

Ήλιος αντίθεση με Ουρανό στις 6.42 πμ

Βιάζομαι να ανατρέψω το παλιό

Νιώθεις μια έντονα νευρική ενέργεια που είναι απαραίτητο να τη διοχετεύσεις κάπου. Λόγω και της θέσης του Ήλιου στον Ζυγό, είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις αιφνίδιες παρεμβάσεις από τρίτους, που θα σε προβληματίσουν.
Δεν πρέπει να βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και καλό είναι να αποφύγεις να δείξεις ότι επηρεάζεσαι. Διατήρησε τις αμφιβολίες σου κρυμμένες και μην τις φανερώνεις παρορμητικά.

Σελήνη τετράγωνο με Πλούτωνα στις 14.19

Μην αφήσεις να φανεί πόσο αδημονείς

Η επιρροή αυτή σε ακολουθεί ως το βράδυ με το πάθος της. Η εμμονή που σε κυριεύει σε καθιστά ευάλωτο και εξαρτημένο. Η ιδανική διέξοδος θα ήταν η εναρμόνιση των επιθυμιών με τις ανάγκες σου.

Ζυγέ, Κριέ Αιγόκερε και Καρκίνε, δείξε προσοχή σήμερα στις παρορμητικές σου τάσεις και χαλιναγώγησε τον εκνευρισμό και τα νεύρα σου.

Παρθένε, Ιχθύ, Σκορπιέ και Ταύρε, εκμεταλλεύσου τη μέρα αυτή για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Στόχευσε ψηλά και οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Δίδυμε, Λέοντα, Τοξότη και Υδροχόε, οι ανατρεπτικές σου τάσεις είναι έντονες και επιλέγεις να πας κόντρα σε ότι δεν σε καλύπτει. Μην τραβάς όμως πολύ, το σχοινί.

Καλή εβδομάδα!

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/228019770&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved