Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/10;

Βάλε στην άκρη τα... ραντάκια κι αναζήτησε τα φούτερ, ασχολήσου με τις λεπτομερειες και δώσε προσοχή στις τελευταίες παγίδες του ανάδρομου Ερμή!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/10;

Σελήνη στην Παρθένο

Ο προγραμματισμός μπαίνει σε πρώτο πλάνο

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και, λόγω της κενής πορείας της, η διάθεσή σου είναι κάπως νωθρή και αρκείσαι σε προγραμματισμούς, που από Δευτέρα μπορείς να τους κάνεις πράξη.
Η μέρα προσφέρεται για αγορά αρωματικών για τις ντουλάπες σου, βάζοντας στην άκρη τα ραντάκια και αναζητώντας τα φούτερ, καθώς και για να ασχοληθείς με την τάξη, την καθαριότητα και την τακτοποίηση του σπιτιού σου.
Χρειάζεται οργάνωση και πολλή προσοχή στις τελευταίες παγίδες του ανάδρομου Ερμή, που πάει να γυρίσει σε ευθεία φορά.
Πολύ πιθανές είναι επίσης οι παρερμηνείες που θα οφείλονται σε κριτική, σχολιασμούς και υποδείξεις.

STEFANIA 300

Ο Ερμής επιστρέφει σε ευθεία φορά στις 5.58 το απόγευμα.

Κρύβε λόγια και μη φανερώνεις ακόμα τις προθέσεις σου

Μη βιαστείς για νέα ξεκινήματα καθώς θα πρέπει να περιμένεις μια – δυο μέρες. Ψυχραιμία και μεθοδικότητα επιβάλλονται για λίγο ακόμα μέχρι τη νέα φάση της Σελήνης στις 13/10.

Παρθένοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Καρκίνοι και Σκορπιοί, εκμεταλλευτείτε μια ευνοϊκή μέρα και προετοιμαστείτε κατάλληλα για τις υποθέσεις σας, ειδικά αν έχουν βάσεις στο παρελθόν.

Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, ένα πράγμα να θυμάστε σήμερα: Η αδιακρισία και η περιέργεια είναι ελαττώματα που πληρώνονται ακριβά.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες και Υδροχόοι, βαριέστε και πλήττετε παρόλο που κινείστε σαν σβούρες, επειδή δεν μπορείτε να βάλετε τάξη σε ό,τι κάνετε.

Να έχεις ένα υπέροχο Σάββατο, με αίσθηση του μέτρου στα λόγια και τα έργα σου και... προσοχή στις λεπτομέρειες!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved