Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/10;

Προς το μεσημέρι, μπορούμε να καταπιαστούμε με πράγματα που χρειάζονται μόνο έμπνευση και διαίσθηση, αφού παραμερίζουμε τη λογική

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/10;

Η μέρα επιβάλλει αυτοπειθαρχία καθώς νιώθουμε συναισθηματικά ευάλωτοι. Επικρίσεις, λογομαχίες, αίσθηση απόρριψης και επιθυμία απομόνωσης είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της ημέρας.
Σήμερα δεν ρισκάρουμε, όχι μόνο γιατί νιώθουμε ανασφαλείς, αλλά και γιατί ο κίνδυνος της αποτυχίας είναι επιβλητικότερος από τα πονεμένα μας «θέλω».

STEFANIA 300

Σελήνη στην Παρθένο τετράγωνο με Κρόνο 2.18

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η κορύφωση του τετραγώνου της Σελήνης με τον Κρόνο που επηρεάζει από το προηγούμενο βράδυ, προκαλεί εσωτερικό στράγγισμα.
Η φαινομενική απάθεια δεν είναι καθόλου ενδεικτική για το πώς αισθανόμαστε μέσα μας και πηγαίνουμε στο κρεβάτι μας με ένα βάρος, που ευχόμαστε να το ελαφρώσει ο ύπνος.

Σελήνη αντίθεση με Ποσειδώνα 13.53

Από το πρωί έχουμε την αίσθηση πως κάνουμε τα πάντα μηχανικά. Βρισκόμαστε οπουδήποτε, αλλά δεν είμαστε σίγουροι πού πραγματικά είμαστε.
Προς το μεσημέρι, μπορούμε να καταπιαστούμε με πράγματα που χρειάζονται μόνο έμπνευση και διαίσθηση, αφού παραμερίζουμε τη λογική, λέγοντάς της ευγενικά μεν τυπικά δε, πως δεν θα τη χρειαστούμε μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.

Σελήνη σύνοδο με Άρη 17.04

Από το απόγευμα και μετά επικρατεί κλίμα ψυχρότητας και εκνευρισμού. Σκεφτόμαστε πώς θα βάλουμε τα πράγματα που μας απασχολούν σε μια σειρά και δεν είμαστε ανεκτικοί στις υποδείξεις ή στους σχολιασμούς των άλλων.
Το βράδυ είναι νευρικό και «αγωνιώδες», προσφέρεται όμως για ασχολίες που σε άλλη περίπτωση θα μας φαίνονταν κουραστικές.

Παρθένοι, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι, δεν είναι η μέρα σας γι αυτό προσπαθήστε να τα βγάλετε πέρα όπως μπορείτε πιο ανώδυνα, αποφεύγοντας εριστικές συμπεριφορές και ανθρώπους.
Αιγόκεροι, Ταύροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι, είναι ευκαιρία σήμερα να τακτοποιήσετε θέματα δουλειάς και να ασχοληθείτε με την υγεία και την προσωπική σας ευεξία.
Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, στέκεστε ακίνητοι και συγκεντρώνετε τις τελευταίες λεπτομέρειες για τα θέματα που πρέπει να λύσετε άμεσα. Προετοιμαστείτε για δράση.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/227610110&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved