Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/10;

Με τη Σελήνη στο Λιοντάρι θα μπορείς να εστιαστείς πιο πολύ στη θετική, ζωτική, δυνατή πλευρά κάθε κατάστασης

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/10;

Σελήνη στον Καρκίνο – Σελήνη στον Λέοντα

Πρώτα άκου το συναίσθημα και τις ανάγκες σου και μετά εστίασε δυνατά και σταθερά στη χαρά και τη δημιουργία

Σήμερα αρχικά τα πράγματα κινούνται από το συναίσθημα, το ένστικτο ή το παράπονο, το παλιό ή το βασικό, τις αναμνήσεις ή την ιστορία, την ανάγκη του «ανήκειν» ή την επιθυμία για φροντίδα και ασφάλεια. Έπειτα, στις 11:30 η Σελήνη εισέρχεται στο Λιοντάρι και θα μπορείς να εστιαστείς πιο πολύ στη θετική, ζωτική, δυνατή πλευρά κάθε κατάστασης, έχοντας πλέον μέσα στο διήμερο που πέρασε κατανοήσει πράγματα από το παρελθόν ή τι είναι σημαντικό για τη φροντίδα του εαυτού σου και των άλλων. Χαμογέλα στην κάθε ευκαιρία για έρωτα, διασκέδαση ή δημιουργία, όχι επειδή όλα είναι εύκολα ή ακριβώς όπως τα ήθελες αλλά επειδή επιλέγεις να είσαι χαρούμενος και να φτιάξεις τη ζωή όπως τη θέλεις ή πιστεύεις ό,τι αξίζει να τη ζεις.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Ο δρόμος του κακού και η πορεία του παρανόμου δεν μπορεί να έχει άλλοθι το καλό, το δίκαιο και το σωστό

Αυτές τις ημέρες μπορεί να χρειαστεί να έρθεις κατά μέτωπο με γεγονότα που αφορούν τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και εδώ και καιρό σε ζορίζουν ή σου είναι πλέον δύσκολο να αντέξεις. Η αναποφάσιστη φύση του Ζυγού, το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος, δείχνει ότι υπάρχει προβληματισμός για το ποιο δρόμο να διαλέξεις, ενώ το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω δηλώνει ότι ανεξαρτήτως επιλογής θα υπάρχει πόνος ή απώλεια και θα απαιτείται κόπος και χρόνος για να ανοικοδομήσεις έναν τομέα της ζωής σου που είναι άμεσα συνυφασμένος με ένα σύντροφο, συνεργάτη ή άλλο πρόσωπο. Πολύ πιθανόν, η πίεση ή τα κακώς κείμενα των ημερών να είναι αιτία για να φέρουν στο προσκήνιο ζήλιες, εκφοβισμούς, παράνομες ενέργειες, εκβιασμούς, ίντριγκες, εκδικήσεις και αντεκδικήσεις και κάθε μορφή επιβολής του ισχυρού απέναντι στον αδύναμο. Απόφυγε να χάσεις τον εαυτό σου, γιατί το να δείξεις μια «άγρια» ή «σκοτεινή» πλευρά σου, θα έχει αρνητικές συνέπειες. Επίλεξε να θυμάσαι ότι για να βρεις το δίκιο σου αυτόν τον καιρό χρειάζεται πρώτα να το καθοδηγήσεις με σύνεση και να το χαλιναγωγήσεις με συνέπεια και επιμονή. Η δύσκολη όψη Ηλίου- Πλούτωνα σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Ζυγός, Καρκίνος, Κριός, Αιγόκερως γεννημένος στα τέλη του α' δεκαημέρου ή στις αρχές του β'. Ακόμα, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 9ης και της 16ης των παρορμητικών ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς των τελευταίων ημερών ή Λέων, Τοξότης, Κριός του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια μέρα γεμάτη δύναμη, αποφασιστικότητα και ζεστασιά στην καρδιά!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/227136727&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved