Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/10;

Σήμερα μην ασχοληθείς με ένα και μόνο πράγμα, δώσε χρόνο και ενέργεια σε ποικιλία ενδιαφερόντων και θα νιώσεις καλή διάθεση και ευεξία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 2/10;

Σελήνη στους Διδύμους

Δώσε στην πένα που «γράφεις» τη μέρα σου ζωντάνια, κίνηση, τρέλα, πολυχρωμία, χαρά

Πρώτη Παρασκευή του Οκτωβρίου σήμερα και το φθινόπωρο έχει μυρίσει για τα καλά. Η διάθεση σου είναι επικοινωνιακή και η καρδιά σου αναζητά οτιδήποτε μπορεί να την αναζωογονήσει τόσο στο νου και στο πνεύμα όσο και το σώμα. Ποιο όμως είναι το αλατοπίπερο της τελευταίας εργάσιμης μέρας της εβδομάδας; Η ποικιλία. Σήμερα απόφυγε να είσαι μονοδιάστατος, μην ασχοληθείς με ένα και μόνο πράγμα, δώσε χρόνο και ενέργεια σε ποικιλία ενδιαφερόντων και θα νιώσεις καλή διάθεση και ευεξία.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Η Σελήνη στου Διδύμους τετράγωνο με τον Άρη

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη σε τετράγωνο τον Άρη και πολύ εύκολα ένας γείτονας, ένας οδηγός, ένας συνάδελφος, μια κουβέντα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε... τσαντίσει. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να γίνουν «τσατάλια» και μη σιχτιρίζεις. Ξέσπασε καλύτερα σε ένα άθλημα την ενέργεια, που θέλεις να διοχετεύσεις στο πρόσωπο του ενοχλητικού ατόμου. Χτύπα την μπάλα, κάρφωσε στο καλάθι, τρέξε στο διάδρομο –ακόμα και ένα έντονο περπάτημα θα σε αποφορτίσει. Ρίξε το στο γράψιμο, δεν χρειάζεται να γράψεις βιβλίο ακόμα και λίγες σκέψεις θα βοηθήσουν το μυαλό σου να ξεμπλοκάρει.

Η Σελήνη στου Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ερμή

Εν συνεχεία, η Σελήνη συναντά τον Ερμή και έτσι η σημερινή μέρα είναι ό,τι πρέπει για να ενημερωθείς, να διαβάσεις εφημερίδα, να κανονίσεις να βγεις, να συζητήσεις με ένα φίλο, να έχεις ένα meeting με συναδέλφους ή την παρέα σου για το «κουτσομπολιό της εβδομάδας».

Η Σελήνη στου Διδύμους τετράγωνο με τον Ποσειδώνα

Ίσως σήμερα που η Σελήνη συναντά με τετράγωνο τον Ποσειδώνα να νιώσεις μια γλυκιά φθινοπωρινή μελαγχολία, να θες να ακούσεις καμιά δακρύβρεχτή μπαλάντα ή να μάθεις πράγματα για εχθρούς σου που φορούν... την προβιά του φίλου.

Η Σελήνη στου Διδύμους τετράγωνο με τον Δία

Ακόμα, και αν λυπηθείς το γιατρικό για όλα σήμερα θα είναι το γέλιο. Η όψη της Σελήνης με το Δία σε ωθεί να γελάσεις με τις γκάφες σου, να στείλεις μια αστεία εικόνα ή ένα βίντεο σε ένα φίλο, να δεις μια κωμική σειρά, να κάνεις πλάκα με την παρέα σου.

Η Σελήνη στου Διδύμους σε τρίγωνο με τον Ήλιο

Τέλος, η επικοινωνιακή Σελήνη στους Διδύμους συναντά σήμερα και τον Ήλιο που βρίσκεται στον συντροφικό και ευχάριστο Ζυγό. Τι σημαίνει αυτό; Φλέρταρε! Ετοίμασε ένα μίνι ταξιδάκι για το σαββατοκύριακο με το ταίρι σου. Συνδύασε βόλτα με έρωτα και θα περάσεις τέλεια!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Ζυγός, Υδροχόος του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη Παρασκευή που ιδέες, νέα, χαρές και πρόσωπα θα δώσουν άλλο αέρα στη μέρα σου.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/226560335&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved