Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/9;

Στον έρωτα και τις σχέσεις σου, δεν θα υπάρχει σήμερα κάτι πιο ωραίο από το να ξέρεις πώς να εναλλάσσεις το ενδιαφέρον με την επικοινωνία όπως και να δίνεις χωρίς να πιέζεις και να παίρνεις χωρίς να πιέζεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/9;

Σελήνη στον Υδροχόο - Σελήνη τρίγωνο με Ερμή

Σου δίνουν πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου; Τότε θα περάσεις ωραία μαζί τους!

Σήμερα όσο πιο πολύ βρεθείς με φίλους ή είσαι κοινωνικός τόσο καλύτερη θα είναι τόσο η κατάσταση του εγκεφάλου και της ψυχολογίας σου. Μίλησε στο τηλέφωνο με φίλους, επικοινώνησε μαζί τους με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βγείτε έξω, κάνε νέες γνωριμίες και άσε το κύμα της θετικής ενέργειας των κοινωνικών σου επαφών να σε συνεπάρει. Στον έρωτα και τις σχέσεις σου, δεν θα υπάρχει σήμερα κάτι πιο ωραίο από το να ξέρεις πώς να εναλλάσσεις το ενδιαφέρον με την επικοινωνία όπως και να δίνεις χωρίς να πιέζεις και να παίρνεις χωρίς να πιέζεις. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ίσως σε χτυπήσει... κατακέφαλα!

STEFANIA 300

Ο ανάδρομος Ερμής πλησιάζει σε όψη τετράγωνου τον ανάδρομο Πλούτωνα

Μην αφήνεις τον θόρυβο των απόψεων των άλλων να πνίξουν τη δική σου εσωτερική φωνή, την καρδιά και τη διαίσθηση σου. Αυτά ξέρουν αληθινά τι είναι καλό για σένα.

Αυτές τις ημέρες σε επαφές και συνομιλίες θα υπάρχει αυταρχισμός και δογματισμός όσον αφορά ιδέες ή ζητήματα που επανέρχονται στο τραπέζι των συζητήσεων και θα είναι δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή, ενώ ίσως υπάρξουν προσπάθειες για να κλείσουν μια για πάντα την πόρτα μιας επιθυμίας σου. Καταστάσεις που προκαλούν έντονη πίεση και βαθιά δυσαρέσκεια θα γίνουν εκ νέου αντικείμενο εξέτασης ίσως όμως σε σημείο... εμμονής. Πιθανές εντάσεις ή στεναχώριες όσον αφορά βαθιές τομές που χρειάζεται να γίνουν σε κάποιο τομέα της ζωής σου. Ακόμα, πρόσωπα του περίγυρου ίσως να βρεθούν αντιμέτωπα με κάποια απώλεια, πένθος ή δυσάρεστη είδηση. Αν δεν βρίσκεις τα κατάλληλα λόγια για να βοηθήσεις κάποιον που υποφέρει να θυμάσαι η παρουσία σου δίπλα του είναι αρκετή. Από τη δυσαρμονική όψη Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Ζυγός, Αιγόκερως, Καρκίνος, Κριός του β' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 10ης και 13ης μοίρας των παρορμητικών ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη φθινοπωρινή Πέμπτη ακολουθώντας την καρδιά σου!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/225337533&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved