Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/9;

Αν η καρδιά σου εδώ και καιρό παρέπεμπε σε φωτιστικό που είχε σβήσει, ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις να το ανάψει ξανά και να φωτίσει ολόκληρη τη ζωή σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/9;

Σελήνη στον Αιγόκερω και στον Υδροχόο

Το κορμί μπορεί να πάει όπου το θες, όμως η καρδιά δεν θα υπακούει, θα πάει όπου γουστάρει

Η μέρα ξεκινά με τη ρεαλιστική Σελήνη στον Αιγόκερω να σε προκαλεί αντί να φαντάζεσαι στιγμές να προσπαθείς να τις ζήσεις, αν δεν θες να είσαι μίζερος και δυστυχισμένος. Ίσως, να μην χρειάζονται πολλά μόνο να έχει ήλιο, καφέ και το χαμόγελο σου. Όπως και να 'χει όμως το πόσο θέλεις κάτι ή το θεωρείς σημαντικό, σήμερα θα φανεί στις αντοχές σου. Να θυμάσαι: οι καταστάσεις που ζεις σε ωριμάζουν, όχι η ηλικία. Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο απρόβλεπτο ζώδιο του Υδροχόου και μέσα από την ψυχή σου αναδύεται η διάθεση να «καταρρίψεις» κάτι για το οποίο είπες «εγώ δεν θα...». Η ανατροπή στον έρωτα κάνει την εμφάνισή της, ενώ η καρδιά σου ίσως κεραυνοβοληθεί απρόσμενα από ένα πρόσωπο που η ματιά, το άγγιγμα ή η φωνή του θα λέει «διαφέρεις για αυτό και με ενδιαφέρεις».

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στο Ζυγό – Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο

Συνδύασε το τερπνό με το ωφέλιμο. Το όμορφο με το αξιόπιστο. Το καλό με το σωστό!

Από σήμερα, 23/9 και ως τις 23/10, ο Ήλιος θα κινείται στο Ζυγό με σύνθημα «αρμονία, γούστο, ισορροπία». Κάνε το σπίτι πιο όμορφο και ευχάριστο, ασχολήσου με το στυλ, το ντύσιμο και την εμφάνιση σου, «ζύγισε» ποιες καθημερινές ασχολίες ή συνήθειες θα κρατήσεις και ποιες θα αφήσεις, λειτούργησε με πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαιότητας, άσε το καλό να υπερισχύσει στις σχέσεις σου αντί για τον εγωισμό, την κόντρα και την ένταση. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Ήλιος σήμερα σχηματίζει θετική όψη με τον Κρόνο ευνοεί αυτές τις ημέρες αφενός να γίνουν όλα τα παραπάνω και αφετέρου να έχουν σταθερότητα στο χρόνο. Καλό διάστημα για έντιμές συνεργασίες και συναλλαγές. Θετικό αποτέλεσμα και ικανοποίηση από επαγγελματίες στο είδος τους ή ανθρώπους με πείρα.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Ουρανό

Το σύμπαν ψάχνει ευκαιρία για να σε κάνει να νιώσεις και πάλι τεράστια ευφορία. Ό,τι σου φέρνει μικρό ή μεγάλο άνοιξε τα χέρια και καλοδέξου το!

Ο λόγος της ανανέωσής σου αυτές τις ημέρες έχει όνομα και λέγεται έρωτας. Αν η καρδιά σου εδώ και καιρό παρέπεμπε σε φωτιστικό που είχε σβήσει, ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις να το ανάψει ξανά και να φωτίσει ολόκληρη τη ζωή σου με το πύρινο εκστατικό του φως. Το πάθος στη σχέση σου μπαίνει πάλι σε «κίνηση» και η επαναφορά της αγάπης στη ζωή σου «εκτοξεύει» τις ορμόνες ευτυχίας στα ύψη. Χαρές και όμορφες σχέσεις έρχονται ξανά στη ζωή σου ενώ θετικές εξελίξεις με συμφωνίες, συνεργασίες ή αγορές, χρήματα και κάθε λογής στιλιστικές ή διακοσμητικές αλλαγές που ήταν σε εκκρεμότητα σε ανεβάζουν στον έβδομο ουρανό και κάνουν την καρδιά σου να χτυπά πάλι δυνατά. Η εύνοια της πολύ θετικής και ερωτικής όψης Αφροδίτης – Ουρανού είναι πιο έντονη αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του β' δεκαημέρου. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 15ης και της 21ης μοίρας της πύρινης τριπλότητας.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος των τελευταίων ημερών ή Υδροχόος, Ζυγός, Δίδυμος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που το χαμόγελο θα ξεπεράσει τα χείλη σου και θα φτάσει στα μάτια σου.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/225176913&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved