Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/9;

Φρόντισε να αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο και να περάσεις καλά είτε με ανθρώπους που αγαπάς είτε με τον εαυτό σου, γιατί ο χρόνος μαζί του θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 21/9;

Σελήνη στον Τοξότη

Ανέβασε τα ρολά της επικοινωνίας, άναψε τα φώτα της γνώσης και κοίτα κάπου πιο «μακριά»

Στο κατώφλι της νέας εβδομάδας, αυτό που θα έχεις ανάγκη είναι να έρθεις σε επαφή με τους άλλους, να μιλήσεις και ν' αλλάξεις απόψεις μαζί τους για μια πληθώρα θεμάτων που βρίσκονται στο προσκήνιο της ζωής σου. Επίσης, θα προβληματιστείς σχετικά με το τι είναι καλό και θα θέλεις να νιώσεις πιο θετικά, να κάνεις πλάκα, να είσαι έξω και να αισθανθείς το μυαλό σου πιο φωτεινό και αισιόδοξο. Ενημερώσου, μάθε, αθλήσου, κινήσου, δείξε ενθουσιασμό σε ένα νέο φλερτ, βγες από το γραφείο ή το σπίτι, πέρασε χρόνο μακριά από καθημερινές υποχρεώσεις ή δουλειές, αντιμετώπισε τυχόν ευτράπελα με χιούμορ, γέλασε και ένας αέρας χαράς και ενθουσιασμού θα σε αναζωογονήσει.

STEFANIA 300

Σελήνη στον Αιγόκερω

Ο χρόνος είναι το νόμισμα της ζωής σου. Είναι το μοναδικό νόμισμα που έχεις και μόνο εσύ μπορείς να αποφασίσεις πώς θα το ξοδεύεις. Πρόσεχε μόνο μην αφήνεις άλλους ανθρώπους να το ξοδεύουν αυτοί για σένα.

Λίγο μετά τις 15:30 η Σελήνη εισέρχεται στον γήινο και μοναχικό Αιγόκερω και πλέον η ψυχή σου δεν θα έχει ανάγκη την κίνηση, την επικοινωνία και τη δράση αλλά θα θέλει ό,τι την βοηθά να οργανωθεί, να αναπτύξει μια στρατηγική και να προσανατολιστεί στους στόχους της. Συγκέντρωσε την προσοχή σου σε ένα θέμα, ασχολήσου με πιο πρακτικά πράγματα, γίνε πιο παραγωγικός και πέρνα από το επίπεδο της θεωρίας στην πράξη. Αναλογίσου τι πήγε ή δεν πήγε καλά, τα γεγονότα των ημερών και, μέσα από αυτήν τη διαδικασία, θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να διατηρήσει μια συνειδητή επίγνωση που βρίσκεται και που θέλει να πάει. Τέλος, μετά από μια πολύωρη σύνδεση με τους ανθρώπους γύρω σου, θα σε ωφελήσει από το μεσημέρι και μετά να αποσυνδεθείς από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είτε να περάσεις ποιοτικό χρόνο με ανθρώπους που αγαπάς είτε να περάσεις καλά με τον εαυτό σου, ο χρόνος μαζί του θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις χωρίς να χρειάζεται καν τις ερωτήσεις.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του τελευταίων ημερών ή Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος γεννημένος στις αρχές του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη εβδομάδα γεμάτη αισιοδοξία και χαρά!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/224846519&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved