Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/9;

Ζήσε ολοκληρωτικά κάθε ιστορία που θέλει η ψυχή να ζήσει, για να μάθει, να μαζέψει εμπειρίες, να πληρώσει τα χρέη της και να ανοίξει την μυστική πύλη του πεπρωμένου της

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/9;

Σελήνη στον Σκορπιό

Τεράστιες ποσότητες ψυχικής ενέργειας με θετικό πρόσημο απελευθερώνονται. Αξιοποίησε τις!

Σήμερα η ψυχή σου με αφορμή εξωτερικά γεγονότα θα θυμίζει τρενάκι που κάνει βόλτα στους πύργους του μυστηρίου, των μυστικών διαθέσεων, των ανομολόγητων πόθων και των αδύτων της ικανοποίησης. Διείσδυσε με τα μάτια της καρδιάς σου στο βάθος τους και ερεύνησε στο «εσωτερικό» τους. Αφόρισε φόβους και ανασφάλειες. Όποιος φοβάται ζει μισή ζωή. Άσε τη δύναμή σου να αναδυθεί και έχε της εμπιστοσύνη. Ζήσε ολοκληρωτικά κάθε ιστορία που θέλει η ψυχή να ζήσει, για να μάθει, να μαζέψει εμπειρίες, να πληρώσει τα χρέη της και να ανοίξει την μυστική πύλη του πεπρωμένου της.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στο Ζυγό ανάδρομος 17/9 - 9/10

Πάλι κοντά σου! Πάλι μαζί! Πάλι ένα! Με ποιον, ποια ή τι... εσύ αποφασίζεις!

Έχεις δει κάτι αυτοκινητάκια που για να διευκολύνεις την εκκίνησή τους πρέπει πρώτα να τα μετακινήσεις προς τα πίσω και όταν τα αφήνεις αυτά κινούνται με φόρα προς τα εμπρός; Έ, το σύμπαν θεωρεί ότι πριν ζητήματα πάρουν ώθηση προς τα μπροστά χρειάζεται πρώτα να κοιτάξεις προς τα πίσω. Κάνε ένα βήμα πίσω για να σκεφτείς πριν πάρεις αποφάσεις, τελείωσε με εκκρεμότητες του παρελθόντος, επανάφερε στην καθημερινότητά σου πρόσωπα, συνήθειες ή ιδέες που κάνουν πιο όμορφη τη ζωή σου. Συγχρόνως, αυτή η «προς τα πίσω» διαδικασία έχει και κάποιες «παρενέργειες»: προβλήματα με τους Η/Υ, τα μηνύματα και τα emails σου, καθυστερήσεις, μεταθέσεις, αναμονές και κάποιες παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις. «Τζιζ»: απόφυγε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών!

Ο Δίας στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 7η μοίρα

Αυτές τις ημέρες η ζωή θα θυμίζει αυτόματο μηχάνημα που σου τρώει τα λεφτά ενώ εσύ περιμένεις τη σοκολάτα ή τον καφέ σου.

Έτσι, αν εσύ «βάλεις» αρετή, ελπίδα, όνειρα, εργασία ή οποιοδήποτε άλλο αγαθό σε μια σχέση, σε πρόσωπα ή καταστάσεις ίσως αντί για χαρά να «εισπράξεις»... απογοήτευση! Και όχι μόνο δίκιο δεν θα βρεις αλλά θα σου πουν «ας πρόσεχες», ας μην ήσουν «εύπιστος» ή «ρομαντικός». Πώς να δράσεις; Σε ό,τι κάνεις βάλε λίγες περισσότερες δόσεις ρεαλισμού. Μην βασίζεσαι σε «θα», «υποσχετικές», «αόριστα ωραία» σε μια εποχή που ακόμη και οι «αξιόπιστοι» στο τέλος θα γυρίσουν να σου πουν «ε.. δεν είμαι και ο Χάρυ Πότερ». Η απατηλή όψη Δία- Ποσειδώνα σε επηρεάζει περισσότερο αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Δίδυμος, Τοξότης του α' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις είτε τον Ωροσκόπο είτε προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 3ης και της 10ης μοίρας των ανωτέρω ζωδίων του μεταβλητού σταυρού.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη μέρα, εκδηλώνοντας πάθος, επιμονή και ισχυρή θέληση για να πετύχεις ό,τι επιθυμείς!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/224259256&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved