Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/9;

Η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη παρουσιάζει ευκαιρίες για να δημιουργηθούν γέφυρες με τους άλλους και να συμμετέχεις σε οτιδήποτε μπορεί να σε ανταμείψει συναισθηματικά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/9;

Σελήνη στο Ζυγό

Ακολούθησε τον χρυσό κανόνα: την αρχή του αλληλοσεβασμού

Σήμερα οι μαγικές λέξεις είναι διαλλακτικότητα, ισορροπία και ομορφιά. Η καρδιά σου σε καλεί να κινηθείς προς τους άλλους, ενώ σε ωθεί να κατευνάσεις εντάσεις και να βρεις λύσεις σε προβλήματα σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά. Συνυπολόγισε όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα πριν πάρεις κάποια απόφαση ή προβείς σε μια ενέργεια. Συνάμα δώσε χώρο σε οτιδήποτε κάνει πιο όμορφη τη ζωή σου, όπως τον έρωτα, τη φιλία, τα χόμπι σου ή οτιδήποτε άλλο. Ακόμα, φόρα κάτι άνετο και στιλάτο, κάνε μια μάσκα ομορφιάς ή ένα ωραίο βάψιμο, που θα ανεβάσει τη ψυχολογία σου και θα παρασύρει θετικά τη συνολική διάθεσή σου.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Αγάπη είναι να βλέπεις φως με την καρδιά όταν τα μάτια σου το μόνο που βλέπουν είναι το σκοτάδι

Η μέρα ξεκινά με την Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα να δείχνει κάποιες φοβίες ή ανησυχίες για θέματα που κρύβονται κάτω από το χαλί μια σχέσης, θεωρούνται μυστικά ή ταμπού αλλά και για ζητήματα που νιώθεις ότι ακολουθούν πορεία σαν του Τιτανικού. Η λύση είναι η επικοινωνία, όπως δείχνει η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή που δημιουργεί έδαφος για να μιλήσεις με τους εμπλεκομένους, να ενημερωθείς για το πώς βλέπει τα πράγματα η άλλη πλευρά ή να ζητήσεις τη γνώμη τρίτων. Απόφυγε τους παράλληλους μονολόγους και προσανατολίσου στο διάλογο. Σύντομα, θα αποβάλεις μεγάλο μέρος της αγωνίας που σε συνοδεύει. Παράλληλα, η θετική όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη παρουσιάζει ευκαιρίες για να δημιουργηθούν γέφυρες με τους άλλους και να συμμετέχεις σε οτιδήποτε μπορεί να σε ανταμείψει συναισθηματικά. Συνάμα, ο χορός, το φαγητό με έναν φίλο ή το ταίρι σου, αγορές ή επιλογές που θα ανανεώσουν το στυλ ή το χώρο σου μπορούν να σε φέρουν πιο κοντά με την πιο όμορφη και χαρούμενη πλευρά σου. Τέλος, η Σελήνη συναντά σήμερα τον Ουρανό δείχνοντας την ανάγκη να δώσεις κάτι καινούργιο ή διαφορετικό σε ό,τι έχει χάσει τη γεύση του. Θυμήσου: μια σταγόνα έρωτα... και όλα αλλάζουν!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη μέρα και να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στο τι προσφέρει χαρά σε σένα και τι στους άλλους!

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!
{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/223940397&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved