Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/9;

Έλα σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν τις γνώσεις ή τις υπηρεσίες τους αλλά και με όσους εξελίσσουν το μυαλό, την ψυχή σου και σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 13/9;

Έκλειψη Ηλίου στην 20η μοίρα της Παρθένου

Οι σκέψεις σου γίνονται λόγια, τα λόγια γίνονται πράξεις, οι πράξεις γίνονται συνήθειες, οι συνήθειες γίνονται ο χαρακτήρας σου, ο χαρακτήρας σου γίνεται το πεπρωμένο σου.

Το κύριο αστρολογικό γεγονός της ημέρας είναι η Έκλειψη Ηλίου στην πρακτική και λογική Παρθένο η οποία έρχεται να σου επισημάνει ότι εκτός, από την αφηρημένη ζωή, εκείνη που ζεις στη σφαίρα των όμορφων ονείρων και των ελπίδων υπάρχει και η χειροπιαστή ζωή. Και με αυτή χρειάζεται να ασχοληθείς αυτήν την περίοδο. Δεν αποκλείεται μάλιστα τον τελευταίο καιρό, ενώ εσύ ρέμβαζες στον κόσμο της φαντασίας, της αγάπης και των θεσπέσιων οραμάτων σου, μια εσωτερική αναμπουμπούλα να είχε κάτσει δίπλα σου, αόρατη μεν αλλά αισθητή Έψαχνε τρόπο να σε κατεβάσει στη γη. Και αυτό γιατί η ψυχή σου σε σπρώχνει να αναζητήσεις τον τρόπο που πλέον θα πάρουν σάρκα οστά όσα ονειρεύεσαι. Μπορούν; Η πραγματικότητα τι λέει; Τι χρειάζεται να οργανώσεις; Τι πρακτικά χρειάζεται να κάνεις; Ή ποιες βελτιώσεις χρειάζονται για να είναι εφαρμόσιμα; Αφιέρωσε χρόνο ώστε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου, τις ελπίδες ή τις ευχές σου ευσυνείδητα, χωρίς ψευδαισθήσεις, με δουλειά και προσπάθεια.

STEFANIA 300

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Λέοντα

Μην ξεχνάς να περνάς καλά! Να διασκεδάσεις. Να γελάς. Να παίζεις. Να χαίρεσαι κάθε ευλογία της ζωής!

Το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτέμβρη λόγω της παρουσίας του Ήλιου στην Παρθένο ίσως στρεσάρεσαι λίγο-πολύ, καθώς η επιστροφή από τις παραλίες ολοκληρώνεται και περνάς στη φάση που συνειδητοποιείς ότι τα σχολεία άνοιξαν, τα έξοδα τρέχουν, οι... εκλογές πλησιάζουν και η καθημερινότητά σου χρειάζεται να προσαρμοστεί σε νέους πιο «μαζεμένους» και «αγχώδεις» ρυθμούς. Η δουλειά, η αποδοτικότητα, η προσγειωμένη δράση θέλουν να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της προσοχής σου. Αμ... δε! Κι αυτό γιατί εκτός από τη γήινη ενέργεια που επικρατεί στο σύμπαν υπάρχει και η πύρινη. Πράγμα που σημαίνει έρωτα, ευθυμία, αισιοδοξία, διασκέδαση! Πάρε λοιπόν σήμερα άδεια από τη «σημαία» του μυαλού σου, βγάλε από το τιμόνι του συναισθηματικού σου επιτελείου το άγχος και βάλε τη χαρά! Θα μειώσει τα επίπεδα του στρες, θα σου δώσει απλόχερα ευτυχία και αν δεν το ξέρεις θα αυξάνει και την αποδοτικότητά στη δουλειά σου. Σινεμά, συναυλίες, θέατρο, μπαράκια, γήπεδα και φλερτ σε περιμένουν. Καλή σου διασκέδαση! Εννοείται χωρίς laptop! Η θετική και φλογερή επίδρασή τους είναι στο φουλ ιδιαίτερα για σένα που είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του β' και του γ' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη, ευχάριστη και άκρως συναρπαστική Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved