Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/9;

Έλα σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν τις γνώσεις ή τις υπηρεσίες τους αλλά και με όσους εξελίσσουν το μυαλό, την ψυχή σου και σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/9;

Σελήνη στην Παρθένο

«Για να λύσεις οποιοδήποτε πρόβλημα πρέπει να κάνεις τρεις ερωτήσεις στον εαυτό σου: Πρώτον, τι μπορώ να κάνω; Δεύτερον, τι μπορώ να διαβάσω; Και τρίτον, ποιον μπορώ να ρωτήσω;»

Με τη Σελήνη σήμερα με στην αναλυτική και φιλομαθή Παρθένο θα έχεις την ευκαιρία ακόμα και για τα πιο πολύπλοκα ζητήματα να βρεις τη λύση που θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις μέσα σου εμπειρίες, προσδοκίες, υποθέσεις και στόχους που έψαχναν σαν βιβλία τη θέση τους στο θρανίο της ψυχής σου. Προσέγγισε ρεαλιστικά και με λογική θέματα που σε απασχολούν. Γέμισε τις ώρες σου με χρήσιμα πράγματα. Έλα σε επαφή με ανθρώπους που μπορούν να σου προσφέρουν τις γνώσεις ή τις υπηρεσίες τους αλλά και με όσους εξελίσσουν το μυαλό, την ψυχή σου και σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Παρόλο που είναι δελεαστικό να φαντάζεσαι πως θα ήταν η ζωή σου αν ήταν αλλιώς, να είσαι σίγουρος πως ο δρόμος που ακολουθείς είναι προς όφελος του πεπρωμένου σου.

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη νωρίς το πρωί να συναντά τον Δία και να δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ασχοληθείς με ότι μπορεί να σου προσφέρει χαρά ή να σου ανοίξει τους ορίζοντες. Ακόμη ευνοεί ότι σχετίζεται με μάθηση, αγορές σχολικών, συναντήσεις με δασκάλους ή προπονητές. Πάρε ή πρόσφερε είτε μια χρήσιμη πληροφορία ή μια καλή συμβουλή είτε μια ηθική ή πρακτική υποστήριξη και θα σε περιβάλλει μια αίσθηση ευχαρίστησης. Εν συνεχεία, η Σελήνη συναντά σε αντίθεση τον Ποσειδώνα προτρέποντάς σε να μην χαλάς αυτό που έχεις ή κάνεις με το να επιθυμείς αυτό που δεν έχεις ή δεν κάνεις. Πώς να το πετύχεις; Χρησιμοποιώντας το πιο δραστικό φάρμακο: την αγάπη. Μην υποτιμήσεις τις απλές χαρές και τις αφήσεις να σου διαφύγουν, ξεγελασμένος από απατηλές φαντασιώσεις. Εκτίμησέ τες. Ακόμη, αναζήτησε και ζήσε στιγμές χαλάρωσης χωρίς ενοχή! Τέλος, η Σελήνη συναντά σε θετική όψη τον Πλούτωνα δείχνοντας ότι σε οτιδήποτε κάνεις σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να δεις την αληθινή ουσία των πραγμάτων και να βιώσεις εμπειρίες ή να ακολουθήσεις δρόμους που θα υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο το πεπρωμένο σου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του α' και του β' δεκαημέρου.

Το astrology. gr σου εύχεται ένα καταπληκτικό Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά και ευτυχία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved