Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/9;

Πίστεψε ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά και θα εμφανιστούν μπροστά σου οι ευκαιρίες για να νιώσεις χαρούμενος, δυνατός και περήφανος

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 10/9;

Σελήνη στον Λέοντα

Το να είσαι αποφασιστικός, να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου, να ξέρεις τι θες και να είσαι αισιόδοξος είναι τα κλειδιά για κάθε είδους επιτυχία.

Σήμερα η ευτυχία και η αισιοδοξία ξεκινούν από μέσα σου και έτσι με ό,τι και αν ασχοληθείς θα έχεις τη δυνατότητα να νιώσεις ο νικητής. Πίστεψε ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά και θα εμφανιστούν μπροστά σου οι ευκαιρίες για να νιώσεις χαρούμενος, δυνατός και περήφανος. Δείξε προθυμία να υποστηρίξεις τον εαυτό σου και να διεκδικήσεις αυτό που επιθυμείς στον έρωτα, την εργασία, τις σχέσεις ή οτιδήποτε άλλο και θα νιώσεις την καρδιά σου να είναι δυνατή, θετική και να χαμογελά.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

Ό,τι σου συμβεί σήμερα θα έχει μέσα του ένα δώρο για σένα!

Η μέρα ξεκινά με τον Ερμή στο Ζυγό σε εξάγωνο με τη Σελήνη. Η δύναμη και η αποφασιστικότητα που νιώθεις μέσα σου σε ευνοούν να δώσεις ώθηση σε ιδέες που έχεις συλλάβει, ιδιαίτερα σε συνεργασίες ή σχέσεις. Επικοινώνησε με τους άλλους, κλείσε ραντεβού, κάνε προτάσεις και η αισιόδοξη ενέργεια της ψυχής σου θα σε βοηθήσει να νιώσεις ότι αξίζεις να πετύχεις το καλύτερο. Εν συνεχεία, η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη φέρνει δώρα χαράς και έρωτα ευνοώντας να νιώσεις απόλυτα ζωντανός και ευτυχισμένος. Γιόρτασε κάτι θετικό που θα σου συμβεί, διασκέδασε, δώσε χρόνο στην ομορφιά και τη χαρά, τίμα τη ζωή και τις ευλογίες της. Αργά το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει όψη συνόδου με τον Άρη ευνοώντας γρήγορες αποφάσεις όπως και να δραστηριοποιηθείς για κάτι που μπορεί να κάνει πολύ όμορφη, ζωντανή και κεφάτη τη διάθεσή σου. Ό,τι και αν είναι αυτό που θες απλά «καν' το»! Λίγο πριν τις 20:20 η Σελήνη σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Ουρανό και δυναμώνει την επιθυμία για κοινωνικές επαφές και για κάθε τι που μπορεί να φέρει ξεχωριστές... ανατροπές στο βράδυ σου. Αξιοποίησέ τη και θα εκπλαγείς ευχάριστα!

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη μέρα και να θα θυμάσαι πάντα ότι είσαι μια πολύτιμη και ανθρώπινη ύπαρξη, όχι επειδή είσαι επιτυχημένος ή βγάζεις πολλά χρήματα αλλά επειδή εσύ έχεις αποφασίσει να το γνωρίζεις.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9

{iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/223194196&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved