Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/9;

Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να είσαι εσύ, για να βγάλεις σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σου τον υπέροχο, μοναδικό εαυτό σου

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 9/9;

Σελήνη στον Λέοντα

Να είσαι θετικός! Η αισιοδοξία δίνει περισσότερα «κότσια» από ότι η απαισιοδοξία

Σήμερα δεν είναι μια από αυτές τις ημέρες που θα θες να σπαταλήσεις χρόνο συγκρίνοντας τον εαυτό σου με τους άλλους ή ευχόμενος να είσαι κάτι που δεν είσαι. Σήμερα η μέρα είναι ιδανική για να είσαι εσύ, για να βγάλεις σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σου τον υπέροχο, μοναδικό εαυτό σου. Αυτό θα σε κάνει πιο αισιόδοξο ό,τι και αν συμβαίνει γύρω σου, θα αυξήσει την αυτοπεποίθησή σου και θα σε γεμίζει με δύναμη και πίστη να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση. Δείξε σιγουριά για τις ικανότητές σου χωρίς αλαζονεία. Αύξησε τις φιλοδοξίες σου. Απόφυγε τις υπερβολές. Τέλος, ασχολήσου με κάτι που πιστεύεις έντονα. Αυτό θα σε «ανεβάσει» και θα κάνει τη μέρα σου πιο ωραία.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στο Ζυγό σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Το ανθρώπινο μυαλό είναι υπέροχο και ισχυρό. Αξιοποίησέ το!

Αυτές τις ημέρες σκέψεις και ειδήσεις είναι τυλιγμένες με αρνητική ενέργεια ή περιστρέφονται γύρω από γεγονότα που προκαλούν πόνο και δυσαρέσκεια. Μην αφήνεις όμως την αρνητικότητα να σε κυριεύει. Κατεύθυνε τη σκέψη σου στο τι έχει να σου διδάξει κάθε κατάσταση. Δέξου όπου απαιτείται ότι ο ρόλος σου στη ζωή κάποιων τελείωσε ή και το αντίθετο. Μην προσπαθείς να φτιάξεις κάτι που δεν φτιάχνεται. Αποδέξου το τέλος και προχώρα παρακάτω με τη σύνεση και την ωριμότητα πιο ισχυρές στο πλάι σου να σε συντροφεύουν. Η ιστορία συνεχίζεται. Πιο έντονα από την δύσκολη όψη Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ζυγός, Κριός, Αιγόκερως, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του α΄ δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που θα θυμάσαι ότι όσο περισσότερο αγαπάς και γιορτάζεις την ζωή, τόσο περισσότερα πράγματα υπάρχουν στην ζωή για να αγαπάς και να γιορτάζεις.

Άκουσε τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή Hit Wake Up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

iframe}https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/223038549&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true|579|300{/iframe}

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved