Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/8;

Βάλε όρια σε ανθρώπους με αρνητική συμπεριφορά και άσε τη λογική και τη νηφαλιότητα να σε καθοδηγήσουν

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/8;

Σελήνη στον Αιγόκερω

Κάποιες φορές είναι οι δύσκολες στιγμές που μας κάνουν να αναγνωρίσουμε τι έχει πιο μεγάλη σημασία για εμάς!

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό η μέρα έχει στιγμές που πιθανόν να δεις τα πράγματα πιο μαύρα από ότι είναι ενώ από τη μια στιγμή στην άλλη ίσως νιώσεις στρες ή στεναχώρια. Παράλογα «πρέπει» για τις σχέσεις, την εργασία, τα χρήματα και τη ζωή σου μπορούν να υπονομεύσουν την ευτυχία σου για αυτό απόφυγε να γίνεις δέσμιος τους. Επικεντρώσου ρεαλιστικά αντί αρνητικά στο τι επιθυμείς. Διατήρησε μια αίσθηση σεβασμού για ό,τι έχεις καταφέρει. Αναγνώρισε ότι και οι δύσκολές στιγμές έχουν να σου χαρίσουν δώρα. Βάλε όρια σε ανθρώπους με αρνητική συμπεριφορά και άσε τη λογική και τη νηφαλιότητα να σε καθοδηγήσουν. Η εσωτερική σου σοφία είναι το κλειδί της ευτυχίας σήμερα. Δώσε της τα ηνία και να είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να σταθείς στο ύψος και των πιο δύσκολων περιστάσεων.

STEFANIA 300

Ο Ερμής στην Παρθένο σε εξάγωνο τον Κρόνο στον Σκορπιό

Κουβέντιασε και βάλε σε τάξη ζητήματα που σε απασχολούν καιρό!

Η επικοινωνία αυτές τις ημέρες θα αποτελεί το άλφα και το ωμέγα για την εξέλιξη ζητημάτων που βρίσκονται σε εκκρεμότητα είτε στον οικονομικό ή αισθηματικό τομέα είτε σε άλλη πτυχή της ζωής σου. Έχεις την ευκαιρία να πάρεις σωστές αποφάσεις και να δώσεις οριστικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα. Συζήτησε με σύνεση και ρεαλισμό. Δώσε χρόνο για την οργάνωση, την εξέλιξη ή την επίλυση υποθέσεων σε σχέση με τράπεζες, εφορίες, δημόσιους φορείς. Απευθύνσου σε πρόσωπα έμπειρα και αξιόπιστα. Συζήτησε θέματα που αναβάλλεις και αξιοποίησε ευκαιρίες για περισσότερη ποιοτική επικοινωνία με το σύντροφο ή με άλλο πρόσωπο.
Από τη θετική επίδραση της όψης Ερμή – Κρόνου ευνοείσαι περισσότερο αν είσαι Σκορπιός, Παρθένος, Αιγόκερως, Καρκίνος του 3ου δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα γεμάτη όμορφα και πολύτιμα δώρα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved