Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/8;

Άγχος και Σελήνη στον Τοξότη δεν πάνε παρέα και έτσι σήμερα θα νιώσεις ότι δεν υπάρχει ωράριο για τίποτα. Είναι μια ακόμα μέρα για να «χορτάσεις» το καλοκαίρι

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/8;

Σελήνη στον Τοξότη

Ρόδινο αποκαλόκαιρο!

Μπορεί να έχει αρχίσει η εποχή που οι καλοκαιρινές διακοπές οδεύουν προς το τέλος τους και ο Σεπτέμβρης φαίνεται πιο κοντά, όμως η εβδομάδα ξεκινά με την εξωστρεφή, επικοινωνιακή και περιπετειώδη Σελήνη στον Τοξότη και το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ με αμέτρητες δυνατότητες για χαρά, βόλτες, παραλία, εκδρομές και ό,τι βάλει ο νους σου. Άγχος και Σελήνη στον Τοξότη δεν πάνε παρέα και έτσι σήμερα θα νιώσεις ότι δεν υπάρχει ωράριο για τίποτα. Είναι μια ακόμα μέρα για να «χορτάσεις» το καλοκαίρι. Θάλασσα, παγωτό, παιχνίδια, ποδήλατο, εξερευνήσεις, νέες επαφές, καινούργιες γεύσεις και εικόνες «μυρίζουν» καλοκαίρι και ανοίγουν προοπτικές μπροστά σου! Αξιοποίησε τις!

STEFANIA 300

Η Σελήνη τρίγωνο με την ανάδρομη Αφροδίτη

Φέρε τον εαυτό σε επαφή με θετικούς ανθρώπους!

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να ξαναβρεθείς με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα, να αναθερμάνεις σχέσεις και να νιώσεις πάλι ενθουσιασμό και χαρά μαζί τους! Αν έχεις κάπου χαθεί με το ταίρι σου μπορείτε να έρθετε πιο κοντά ως ζευγάρι μέσα από βόλτες, μπάνια, εξορμήσεις σε βουνά, ταξίδια στο εξωτερικό ή μακριά από τα άγχη της πόλης. Η μέρα έχει χαρά, κολύμπι ή άσκηση με τρόπο που θα φαίνεται παιχνίδι. Αξιοποίησε τον ελεύθερο χρόνο των διακοπών ή των χαλαρών ρυθμών της καλοκαιρινής σου ρουτίνας για να περάσεις εκπληκτικά. Ένα παλιό φλερτ μπορεί να εμφανιστεί πάλι στο δρόμο σου, ενώ η απόσταση με ένα πρόσωπο μπορεί να αποδειχθεί αντί για την καταδίκη το αλατοπίπερο της σχέσης σας.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Κριό

Ανανέωσε την κοινωνική σου ζωή και διεύρυνε τον κοινωνικό σου κύκλο!

Σήμερα δεν έχεις τη δικαιολογία ότι η δουλειά, οι υποχρεώσεις ή οι αποστάσεις σε εμποδίζουν να έρθεις σε επαφή με τους φίλους σου, να ασχοληθείς με καινούργια πράγματα, να προσθέσεις νέες γνωριμίες στη ζωή σου ή να εξερευνήσεις πιθανότητες για εμπειρίες ή γνώσεις. Η επικοινωνία, η χαρά και οι νέες δυνατότητες είναι συνώνυμα της σημερινής ημέρας. Εγγράψου σε ένα αθλητικό ή εκπαιδευτικό τμήμα, κατέβασε μια εφαρμογή που χρειάζεσαι στον Η/Υ σου, επικοινώνησε με ένα φίλο στο εξωτερικό, αξιοποίησε το χιούμορ και την εφευρετικότητα στο φλερτ και θα έχεις μια θαυμάσια ημέρα.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη και σούπερ καλοκαιρινή εβδομάδα!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved