Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/8;

Ακόμη και αν βιώνεις κάποια απογοήτευση η χαρά και η γαλήνη θα έρθουν βλέποντας το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/8;

Σελήνη στον Τοξότη

Γέμισε τις μπαταρίες σου με θετική ενέργεια και αισιοδοξία!

Η μέρα ξεκινά με την αισιόδοξη Σελήνη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα δείχνοντας ότι δεν θα πρέπει να αναζητήσεις ένοχο ή να λες ψέματα στον εαυτό σου για αυτά που ζεις ή δεν ζεις. Ακόμη και αν βιώνεις κάποια απογοήτευση η χαρά και η γαλήνη θα έρθουν βλέποντας το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο. Όχι αγνοώντας την πραγματικότητα και βαδίζοντας στους αιθέρες αλλά κάνοντας την ευτυχία σου, επιλογή. Η θετική όψη της Σελήνης με τον δυνατό και αμείλικτο μαχητή των προκλήσεων Άρη στον Λέοντα δείχνει ότι οι ενέργειες και οι πράξεις σου σήμερα μπορούν να προσανατολιστούν προς τη δημιουργία μιας πιο όμορφης, χαρούμενης και θετικής ημέρας. Άδραξε τις ευκαιρίες για χαρά, γνώση, περιπέτεια. Άνοιξε νέους ορίζοντες σε οποιαδήποτε πτυχή της ζωής σου. Χάραξε νέα πλάνα, έχε ανοιχτή στάση σε εμπειρίες και άναψε πράσινο φως στην επικοινωνία στον τομέα των σχέσεων. Θα νιώσεις πιο πλούσιος, αισιόδοξος και χαρούμενος.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στην Παρθένο 23/8 – 23/9

Η καλύτερη στιγμή να διορθώσεις τη στέγη είναι όταν ο ήλιος λάμπει!

Το καλοκαίρι –που η ευημερία που παρέχει η φύση και η τόλμη, η ζωντάνια και η γενναιότητα που αποπνέει η παρουσία του Ηλίου στον Λέοντα σε ωθεί σε αποφάσεις γεμάτες δύναμη και αποφασιστικότητα– τελειώνει. Από σήμερα, αστρολογικά αρχίζει το αποκαλόκαιρο. Ο ζωοδότης Ήλιος εισέρχεται στην γήινη και μεταβλητή Παρθένο. Για περίπου ένα μήνα για να έχουν ευτυχία οι μέρες σου και επιτυχία τα έργα σου είναι απαραίτητο την τόλμη να αντικαταστήσει η προνοητικότητα, την σταθερότητα η προσαρμοστικότητα και τη γενναιότητα η λογική. Ακολούθα σε όλα, από την εργασία και τις σχέσεις σου, μέχρι τις αγορές, την υγεία και τη φθινοπωρινή σου ρουτίνα το ρητό «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» και είναι σίγουρο ότι δεν θα βγεις χαμένος.

Πιο θετικά από την μεθοδική, ρεαλιστική και σχολαστική επιρροή του Ηλίου στην Παρθένο επηρεάζεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως. Έξω από τα νερά σου θα νιώσεις αν είσαι Τοξότης, Ιχθύς, Δίδυμος.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Τοξότης, Κριός, Λέων του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα που τα βέλη της ευτυχίας θα πέσουν διάνα στο στόχο που θέλεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved