Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/8;

Άσε το παρελθόν πίσω σου. Μην ασχολείσαι με όσους σε πλήγωσαν. Αν κάτι τελειώνει δείξε ποιότητα στο αντίο και αξιοπρέπεια στον πόνο.

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 22/8;

Σελήνη στο Σκορπιό – Σελήνη στον Τοξότη

Αν μπορούσες να δεις τη μεγάλη εικόνα των πραγμάτων θα καταλάβαινες ότι τα πάντα συμβαίνουν όπως θα έπρεπε να γίνουν!

Η φύση της ζωής είναι να αλλάζεις και σκοπός της να εξελίσσεσαι και σήμερα με την ισχυρή Σελήνη στον Σκορπιό θα αισθανθείς την ανάγκη σε κάποιο τομέα της ζωής σου να κάνεις ριζικές και σημαντικές αλλαγές. Μικρές ή μεγάλες μπορούν να σε κάνουν να τραγουδάς «ξαναγεννήθηκα, ξαναθυμήθηκα τι πάει να πει ζωή και αναστήθηκα». Άκου τις βαθιές επιθυμίες σου, αντιμετώπισε τους φόβους σου και προχώρα μπροστά αργά μεν αποφασιστικά δε. Το βράδυ, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη και πυξίδα της ψυχής σου για το επόμενο διήμερο γίνεται η χαρά. Γέλα, κάνε σχέδια, αγάπα, διασκέδασε, έλα σε επαφή με τους άλλους, ταξίδεψε, γνώρισε καινούργια μέρη και εμπλούτισε τις γνώσεις σου για τη ζωή και τον κόσμο. Μέσα στα πολλά δώρα που θα σου προσφέρουν θα είναι και η απόκτηση νέας προοπτικής.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο στο Σκορπιό

Καμία προσπάθεια δεν είναι χάσιμο χρόνου. Αν δεν σου έδωσε αυτό που ήθελες, σου έμαθε τι είναι αυτό που δεν θέλεις!

Αυτές τις ημέρες, η γκρίνια, η απαισιοδοξία και ο αναμηρυκασμός προβλημάτων σχετικά με την οικονομική ή ερωτική σου ζωή αλλά και θέματα που σε απασχολούν καιρό θα είναι ο χειρότερος εχθρός των διακοπών σου. Όχι μόνο δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά αλλά σωματικά θα σε εξαντλήσουν και ψυχικά θα σε δηλητηριάσουν. Άσε το παρελθόν πίσω σου. Μην ασχολείσαι με όσους σε πλήγωσαν. Αν κάτι τελειώνει δείξε ποιότητα στο αντίο και αξιοπρέπεια στον πόνο. Μην ανησυχείς για την κριτική των άλλων και φρόντισε στα δικά σου μάτια πρώτα να παραμένεις καλός και σωστός! Όπως και να 'χει μη τα βλέπεις όλα μαύρα. Ακόμη, και η αποτυχία δεν είναι μοιραία. Αυτό που μετράει είναι το κουράγιο να συνεχίζεις!
Την επίδραση της δύσκολης όψης Ηλίου – Κρόνου δέχεσαι περισσότερο αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος, Ταύρος των τελευταίων ημερών. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 25ης και 30ης μοίρας των σταθερών ζωδίων.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Σκορπιός, Καρκίνος, Ιχθύς του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο που θα έρθεις πιο κοντά στις βαθιές επιθυμίες σου και θα ανοίξεις τους ορίζοντες της ζωής σου!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved