Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/8;

Είτε πρόκειται για το μαύρισμά σου ή το φλερτ στην παραλία είτε οτιδήποτε άλλο απόφυγε αυτά που ξέρεις ότι είναι λάθος και κάνε όσα ξέρεις ότι δουλεύουν...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 17/8;

Σελήνη στην Παρθένο

Ακολούθησε τα βήματα και κάνε το... τέλειο!

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου να ξυπνά την επιθυμία για βελτίωση και να κάνεις κάτι όσο πιο καλό, χρήσιμο ή υπέροχο γίνεται. Η διάθεση για μάθηση, η παρατηρητικότητα και η εξάσκηση θα είναι τρία βασικά κλειδιά που θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις σήμερα για να πετύχεις να γίνει οτιδήποτε με τον πιο σωστό ή καλό τρόπο. Είτε πρόκειται για το μαύρισμά σου ή το φλερτ στην παραλία είτε οτιδήποτε άλλο απόφυγε αυτά που ξέρεις ότι είναι λάθος και κάνε όσα ξέρεις ότι δουλεύουν. Θα έχεις το δικό σου τέλειο αποτέλεσμα.

STEFANIA 300

Σελήνη στο Ζυγό

Ώρα να νιώσεις την ομορφιά και την αρμονία!

Αργά το βράδυ η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού δείχνοντας αφενός ό,τι οτιδήποτε προσπάθησες, δούλεψες ή έβαλες σε λειτουργία το προηγούμενο διάστημα της ημέρας θα σε κάνει να νιώσεις μέσα σου χαρά και ευτυχία και αφετέρου ότι θα έχεις την ευκαιρία να κλείσεις τη μέρα σου με πράγματα και πρόσωπα που σε κάνουν να νιώθεις ευχάριστα, ισορροπημένα και φυσικά όμορφα. Ψήφισε έρωτα, αγάπη, καλοσύνη, επικοινωνία, επαφή. Το βράδυ σου θα ομορφύνει και η καρδιά σου θα νιώσει όλα τα δώρα που του σύμπαν σου έχει δώσει για να ζεις και να δημιουργείς την ευτυχία.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη εβδομάδα παίρνοντας ευχαρίστηση από κάθε στιγμή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved