Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/8;

Ο απαισιόδοξος παραπονιέται για τον άνεμο. Ο αισιόδοξος περιμένει ότι θ' αλλάξει. Ο ρεαλιστής προσαρμόζει τα πανιά!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 16/8;

Σελήνη στην Παρθένο

Τίποτα τοξικό δεν προέρχεται από τη γνήσια αγάπη!

Σήμερα είναι μια ιδανική μέρα για να ταΐσεις τον εαυτό σου μόνο ότι είναι καλό για την υγεία του. Και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό. Σημαίνει να κάνεις στην άκρη οτιδήποτε σε βλάπτει και να έρθεις σε επαφή με πράγματα, καταστάσεις και ανθρώπους που έχουν ευεργετική επίδραση τόσο στη σωματική όσο και την πνευματική και ψυχική υγεία. Καθάρισε το inbox της ψυχής σου από όλα τα spam mails που σου φέρνουν άγχος, μην είσαι συνεχώς συνδεδεμένος στο διαδίκτυο, βάλε πρόγραμμα και οργάνωσε την επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους, ασκήσου με περπάτημα ή γυμναστική, τακτοποίησε τον προσωπικό σου χώρο και το πνεύμα θα ξεκουραστεί, ενώ το τελικό αποτέλεσμα θα σου φέρει απίστευτη ευχαρίστηση.

STEFANIA 300

Οι όψεις της Σελήνης

«Ο απαισιόδοξος παραπονιέται για τον άνεμο. Ο αισιόδοξος περιμένει ότι θ' αλλάξει. Ο ρεαλιστής προσαρμόζει τα πανιά»!

Το σημερινό γήινο τρίγωνο Σελήνης – Πλούτωνα δείχνει ότι ο μυστικός συνδυασμός για κάθε πτυχή της ζωής σου θα είναι ο ρεαλισμός. Έτσι, βάσισε τις πράξεις σου στην αντίληψη της πραγματικότητας, μην προσδοκάς ότι όλα θα λυθούν θαυματουργά. Ψάξε ενεργά για λύσεις και θα τις βρεις. Συνάμα, η Σελήνη συναντά σε όψη συνόδου τον Ερμή που βρίσκεται στην εξυπηρετική Παρθένο και η προσφορά και η βοήθεια προς τους άλλους θα αποτελέσει ένα πραγματικό μονοπάτι ευτυχίας. Συγχρόνως όμως δείχνει ότι στις επαφές σου και στις προτιμήσεις σου θα είναι καλό να είσαι απαιτητικός αναζητώντας όχι απλά το καλό αλλά το καλύτερο, ακολουθώντας την άποψη ότι «όσο πιο έξυπνος είσαι τόσο πιο εκλεκτικός γίνεσαι».

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Παρθένος, Ταύρος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να περάσεις μια υπέροχη Κυριακή κάνοντας οτιδήποτε σου προσφέρει μια ευτυχισμένη, υγιή και ικανοποιητική ζωή.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved