Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/8;

Θυμήσου να ευχηθείς στη Μαρία, την Παναγιώτα, τον Παναγιώτη και τη Δέσποινα που γιορτάζουν!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 15/8;

Σελήνη στο Λέοντα και στην Παρθένο

Όπου υπάρχει Ελπίδα υπάρχει Πίστη, όπου υπάρχει Πίστη, συμβαίνουν Θαύματα!

Η μέρα ξεκινά με δύσκολα συναισθήματα για καταστάσεις που βιώνεις εσύ ή άλλα άτομα γύρω σου. Εν συνεχεία νιώθεις την ανάγκη να ανοίξεις τα μάτια σου και να δεις πιο ρεαλιστικά ό,τι σε ανησυχεί ή ακόμη και προς στιγμήν σε απελπίζει και να επεκτείνεις την οπτική σου. Άσε την πίστη να γίνει μέσα σου το πλούσιο έδαφος για να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες της ζωής και δες ότι παρά τις όποιες αντιξοότητες, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να είσαι ευγνώμων. Εστίασε την προσοχή σου στο πως θα ζήσεις τη δική σου εκδοχή τελειότητας σήμερα με τρόπο πρακτικό στις σχέσεις και τις επαφές σου και θα το πετύχεις!

STEFANIA 300

Ο Ήλιος σε σύνοδο την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα

Άφησε να ακτινοβολήσει το φως που είναι μέσα σου!

Αυτές τις ημέρες νιώθεις την ανάγκη να δεις μέσα από ένα άλλο πρίσμα τον έρωτα, τη διασκέδαση, τις σχέσεις και το χρήμα. Αν τα χρησιμοποίησες επιζητώντας το θαυμασμό των άλλων, λειτουργώντας ματαιόδοξα ή με τρόπο που τελικά σου έριξε το ηθικό ίσως να νιώθεις ότι έχασες τον εαυτό σου. Και έτσι χρειάζεται να επανεκτιμήσεις τη στάση σου απέναντί τους και το ρόλο τους στη ζωή σου. Πάρε χρόνο για να βρεις το ρυθμό που θα χορεύεις μαζί τους μη αναζητώντας το φως της αγάπης και της αποδοχής απέξω σου αλλά νιώθοντας του να σε πλημμυρίζει από μέσα.

Ο Ερμής στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Καρμικές συναντήσεις με δυνατή ενέργεια!

Αυτές τις ημέρες η γνωριμία ή η επαφή με ένα φίλο, έναν μέντορα, έναν έρωτα ή άλλο πρόσωπο θα έχει βαθιά επίδραση στη ζωή και τη μοίρα σου. Ακόμη και οι πιο μικρές στιγμές μαζί του θα έχουν τόσο δύναμη, τόσο νόημα που θα νιώσεις ότι μέσα σε αυτές ζεις ολόκληρη τη ζωή σου. Ακόμη, και αν δεν το κατανοήσεις αμέσως θα μεταμορφώσουν ολοκληρωτικά τη διαδρομή σου. Με τρόπο που αν και θα είναι μυστήριος και σιωπηρός θα είναι και αυθεντικός, γήινος και ουσιαστικός.
Πιο έντονα από την όψη Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος, Σκορπιός, Ιχθύς και έχεις γεννηθείς το β' δεκαήμερο.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός των τελευταίων ημερών ή Παρθένος, Αιγόκερως, Ταύρος των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ γιορτινή μέρα! Θυμήσου να ευχηθείς στη Μαρία, την Παναγιώτα, τον Παναγιώτη και τη Δέσποινα που γιορτάζουν!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved