Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/8;

Νέα Σελήνη στο Λέοντα - Καινούργια ξεκινήματα θα γίνουν με κίνητρο να κάνεις την κάθε μέρα σου γιορτή, αντί απλά να την αφήνεις να περνάει...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/8;

Νέα Σελήνη στο Λέοντα στην 21η μοίρα

Αυγουστιάτικο νέο φεγγάρι!

Σήμερα στον ουρανό θα αρχίσει να δημιουργείται ένα νέο όμορφο φεγγάρι το οποίο σκοπό έχει να πυροδοτήσει τη φλόγα του πάθους σου για ζωή. Καινούργια ξεκινήματα θα γίνουν με κίνητρο να κάνεις την κάθε μέρα σου γιορτή, αντί απλά να την αφήνεις να περνάει ενώ μια νέα αρχή σε οποιαδήποτε τομέα της ζωής σου θα σε κάνει να αισθανθείς ότι η ζωή έχει δώρα ακόμη και σε καιρούς κρίσης ή εν μέσω προβλημάτων. Ζήσε την κάθε εμπειρία παίρνοντας όλα όσα έχει να σου δώσει και γίνε δημιουργός δυνατών, αληθινών στιγμών που αξίζεις να τις ζεις. Ό,τι και αν συμβαίνει σε σένα ή γύρω σου ανοίξου στη χαρά της ζωής και ό,τι γεμίζει την καρδιά σου.

STEFANIA 300

Ο Ήλιος πλησιάζει σε σύνοδο την ανάδρομη Αφροδίτη στον Λέοντα

Όσο είσαι ζωντανός οι χαρές θα ζουν πλάι – πλάι με τις λύπες!

Αυτή την περίοδο γεγονότα και καταστάσεις θα σε ωθήσουν να ξαναδείς τις σχέσεις σου και οικονομικά θέματα και να επαναξιολογήσεις τις αξίες σου αναφορικά με αυτά. Με αυτοπεποίθηση και σιγουριά ίσως δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στο αισθηματικό σου παρελθόν ή θελήσεις σε παρελθοντικά ζητήματα που επανεμφανίζονται να επιδείξεις δύναμη, αποφασιστικότητα χωρίς να χάνεις την αισιοδοξία σου αντίθετα δείχνοντας το μεγαλείο σου καθότι κατανοείς ότι δεν γίνεσαι υπέροχος άνθρωπος αν σου έχουν συμβεί μόνο υπέροχα πράγματα.

Ο Ερμής στην Παρθένο πλησιάζει σε όψη τρίγωνο τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Από τη μήτρα του σκοταδιού αναδύεται κάθε μέρα η αυγή!

Αυτές τις μέρες ανοίγουν πόρτες στη σκέψη σου, οι οποίες ήταν κλειδωμένες και αναδύουν σοφία και δύναμη. Δύσκολες καταστάσεις ή προβλήματα στη ζωή σου θα λειτουργήσουν σα φακός που θα φωτίσουν λεπτομέρειες πραγμάτων και ζητημάτων στο νου σου, θα σε αφυπνίσουν, θα σε οδηγήσουν σε νέα επίπεδα γνώσης και θα σε κατευθύνουν σε πρακτικές κινήσεις που θα φέρουν την αναγέννηση σε κάποια πτυχή της ζωής σου. Μεγάλη εύνοια για ρυθμίσεις χρηματοπιστωτικών θεμάτων, κάθε λογής αναλύσεις και επιλύσεις χρόνιων ζητημάτων που θα σε βοηθήσουν να ξαναγεννηθείς!
Περισσότερο από την θετική επίδραση Ερμή – Πλούτωνα επηρεάζεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του β' δεκαημέρου. Ακόμη αν έχεις τον Ερμή ή άλλους πλανήτες μεταξύ της 10ης και της 16ης μοίρας των γήινων ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης, Δίδυμος, Ζυγός του γ' δεκαημέρου

Το astrology.gr σου εύχεται μια μέρα που θα ξεκινήσεις νέα πράγματα έχοντας στόχο να μην αφήνεις την καρδιά σου διψασμένη από χαρά, αγάπη και γλέντι αντίθετα να είναι γεμάτη από αυτά.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved