Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/8;

Κάνε ό,τι σε εξιτάρει, δες με θετικό μάτι κάθε αλλαγή που υπόσχεται ανανέωση και καλοδέξου θετικές εκπλήξεις και ξαφνικούς έρωτες που θα δώσουν άλλη διάσταση στο καλοκαίρι σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/8;

Σελήνη στον Καρκίνο - Σελήνη στο Λιοντάρι

Έρωτας, αρμύρα, χαμόγελα και αγάπη!

Η μέρα ξεκινά με ξαφνική γκρίνια και.. τσαντίλα για μικρά πράγματα, όπως γιατί κάνει πολλή ζέστη, ο αέρας φέρνει άμμο, το αλάτι μένει στα μαλλιά ή πιο μεγάλα, όπως αρνητικό κλίμα στην οικογένεια ή ένας ξαφνικός καβγάς με οικείο πρόσωπο. Όμως, ευτυχώς η μέρα περιλαμβάνει και σοφία, στοχασμό και ρεαλισμό που σου επιτρέπει να πάρεις τον έλεγχο πραγμάτων, καταστάσεων και κυρίως συναισθημάτων και να επιλέξεις εσύ με ποιο συναίσθημα θα σερφάρεις το υπόλοιπο της ημέρας σου. Από αργά τη νύχτα, η φλεγόμενη για έρωτα, χαρά, ευθυμία και γιορτή Σελήνη στον Λέοντα σού θυμίζει ότι καλοκαίρι σημαίνει να χαρείς τον ουρανό που λάμπει ατέλειωτα, να απολαύσεις τη θάλασσα και τον ήλιο, τα θερινά σινεμά, και φυσικά να περνάς κάθε μέρα με τους ανθρώπους που για σένα μετρούν περισσότερο! Και τα likes σου πέφτουν βροχή!

STEFANIA 300

Ο Ερμής στην Παρθένο πλησιάζει σε αντίθεση τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες στην 8η μοίρα

Μάτια που κοιτάνε αλλού είναι μάτια που θα πάνε αλλού!

Όσο συμπαθή θα φαίνονται κάποια άτομα, άλλο τόσο θα είναι άστατα και γεμάτα σύγχυση για αυτό πρόσεχε τη σαγήνη και την ακαταμάχητη γοητεία τους. Σύγχυση σε δρομολόγια και μετακινήσεις, χάος με περίεργες ειδήσεις και μηνύματα, πιθανές λανθασμένες διαγνώσεις, εσφαλμένες ή ελλιπείς πληροφορίες. Δώσε χρόνο σε λογισμούς, νοητικές ασχολίες και πνευματικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να ηρεμείς, αξιοποίησε τη φαντασία για σχεδιασμούς, στίχους και συγγραφή. Απόδρασε σε ξέγνοιαστους καλοκαιρινούς προορισμούς και όμορφες ακρογιαλιές.
Από την απατηλή όψη Ερμή – Ποσειδώνα επηρεάζεσαι περισσότερο αν είσαι Παρθένος, Ιχθύς, Τοξότης, Δίδυμος του α' δεκαημέρου. Ακόμη αν έχεις τον Ωροσκόπο ή τον Ερμή μεταξύ της 5ης και της 11ης μοίρας των μεταβλητών ζωδίων.

Ο Ήλιος στον Λέοντα πλησιάζει σε όψη τρίγωνου τον Ουρανό στον Κριό στην 20η μοίρα

Καλοκαιρινές πυγολαμπίδες ευτυχίας!

Όπως το καλοκαιρινό λουλούδι ηλίανθος ακολουθεί τον ήλιο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και στρέφεται πάλι προς την ανατολή, έτσι και εσύ αυτές τις ημέρες θα γυρίσεις με απρόσμενα θετικό τρόπο την προσοχή και την ενέργειά σου σε όλα αυτά που η φύση με μεγαλοψυχία χαρίζει το καλοκαίρι: φως, όμορφες βραδιές, επιθυμία για ζωή, μαγευτικές ακρογιαλιές, φλογερές απολαύσεις. Άνοιξε τον κοινωνικό σου κύκλο, κλείσε το μάτι σε νέα ενδιαφέροντα και καινούργια πράγματα. Κάνε ό,τι σε εξιτάρει, δες με θετικό μάτι κάθε αλλαγή που υπόσχεται ανανέωση και καλοδέξου θετικές εκπλήξεις και ξαφνικούς έρωτες που θα δώσουν άλλη διάσταση στο καλοκαίρι σου!
Ο ευνοϊκός συνδυασμός Ηλίου – Ουρανού σου φέρνει ευχάριστα και συναρπαστικά γεγονότα ιδιαίτερα αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου ή στις αρχές του γ'. Επίσης, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 17η και της 23ης μοίρας των ζωδίων της φωτιάς.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός του 3ου δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια όμορφη μέρα ξεχωριστή σαν πολύτιμο πετράδι που θα συμβάλλει σε ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved