Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/8;

Ανάπνευσε το απαλό καλοκαιρινό αεράκι που συνοδεύει τσάρκες, περιπάτους και επαφές, άσε τη μιζέρια και την ανία να παραχωρήσουν τη θέση τους στην επικοινωνία και το γέλιο και δώσε πράσινο φώς στο φλερτ, τη θετική διάθεση

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 8/8;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Ταύρο

Σήκωσε τα μάτια προς τον ήλιο. Κοίταξε το φεγγάρι και τ' αστέρια. Ρίξε το βλέμμα σου στην ομορφιά της πράσινης γης. Και στοχάσου!

Με τη γήινη Σελήνη στον Ταύρο, είναι έντονη η ανάγκη για μια αίσθηση ηρεμίας, καθώς από νωρίς το πρωί, η αντίθεση με τον Κρόνο έχει φέρει στο προσκήνιο ανησυχίες, εμμονές και φόβους, ενώ το τετράγωνο με τον Δία φέρνει δυσαρέσκεια που κάποια πράγματα δεν γίνονται με πιο εύκολο τρόπο. Η θετική όψη με τον Άρη ευνοεί μέσα από μια ρεαλιστική ματιά να κατευθύνεις τη δράση σου σε επιλογές που θα βάλουν σε μια τάξη το συναισθηματικό σου κόσμο. Προσπάθησε να δεις ως μια αγκαλιά της φύσης τις δραστηριότητες κοντά στην ύπαιθρο, τα βουνά, τα ποτάμια, τα δέντρα και τα λουλούδια, για μια πιο ήρεμη καθημερινή ζωή.

Σελήνη στους Διδύμους

Με σύμμαχο τα μελτέμια της ζωηρής διάθεσης και της θετικής τρέλας!

Λίγο μετά τις οχτώ και μισή το πρωί από την ακτή της τακτικής, οργανωτικής και φιλήσυχης Σελήνης στον Ταύρο βρίσκεσαι στην ακτή της αεικίνητης Σελήνης στους Διδύμους. Επαφή, κίνηση και επικοινωνία είναι οι οδικές πινακίδες της για την ευχαρίστηση της ψυχής σου. Σκέψεις και ιδέες για μπάνια, διακοπές, βόλτες και ανάλαφρες χαρές αρχίζουν να γυρίζουν στο μυαλό σου. Ανάπνευσε το απαλό καλοκαιρινό αεράκι που συνοδεύει τσάρκες, περιπάτους και επαφές, άσε τη μιζέρια και την ανία να παραχωρήσουν τη θέση τους στην επικοινωνία και το γέλιο και δώσε πράσινο φώς στο φλερτ, τη θετική διάθεση και ό,τι σου φτιάχνει το κέφι.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Δίδυμος, Υδροχόος, Ζυγός του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο γεμάτο ζωή, χαρά και ευεξία!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved