Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/8;

Με τον Ερμή στην Παρθένο, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις δεξιότητες και να αναπτύξεις θετικές συνήθειες μέσα από καθημερινή, εντατική ή διαρκή εφαρμογή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 7/8;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Ταύρο

Γοητευτικά, ήσυχα, ερωτικά!

Η ψυχή σήμερα αναζητά την όμορφη και πράα αίσθηση των πραγμάτων, όπως όταν είσαι ξαπλωμένος στην ακροθαλασσιά και απολαμβάνεις τον ήλιο, τα χάδια και τα φιλιά από το ταίρι σου, ένα παγωτό, ένα όμορφο βλέμμα, ένα βιβλίο ή το δροσερό κύμα που χαϊδεύει την άμμο. Ευχαριστήσου κάνοντας οτιδήποτε αρέσει στην ψυχή σου, εντείνει τις αισθήσεις και αφήνει μέσα σου ένα δυνατό, αισθησιακό και άκρως απολαυστικό άρωμα.

Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Δία στον Λέοντα

Περπατώντας στα παλάτια της ευτυχίας!

Ο Ερμής λίγο πριν βγει από τον βασιλικό και γενναιόδωρο Λέοντα πραγματοποιεί θετική όψη με τον μέγα ευεργέτη του ζωδιακού, τον Δία, δείχνοντας ότι αυτό το καλοκαίρι σε κάποιο τομέα της ζωής σου θα αποτελέσει το τυχερό αστέρι που θα σου δείξει τον παράδεισο. Θετικές επικοινωνίες, ευχάριστα μηνύματα, επιτυχείς προτάσεις, τυχερές επαφές, μοναδικές ευκαιρίες, όμορφες αποδράσεις, προτάσεις γάμου, βραβεύσεις, θρίαμβος σε νοητικές ή αθλητικές ασχολίες.
Περισσότερο από το θετικό συνδυασμό Ερμή – Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Λέων, Κριός, Τοξότης γεννημένος στα τέλη του γ' δεκαημέρου.

Ο Ερμής στην Παρθένο

Εξάσκηση. Εξάσκηση. Εξάσκηση!

Η επιτυχία είναι κόρη της επανάληψης και μεταξύ 7/8 και 27/8 θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις δεξιότητες και να αναπτύξεις θετικές συνήθειες μέσα από καθημερινή, εντατική ή διαρκή εφαρμογή. Κάθε τομέα της ζωής σου είτε σχετίζεται με υγεία, δίαιτα, μάθηση ή εργασία και σχέσεις θα έχεις την ευκαιρία να τον προσεγγίσεις μέσα από μια πιο ρεαλιστική, πρακτική και καθαρή οπτική. Αναλυτική σκέψη, οξυδέρκεια και έμφαση στη λεπτομέρεια. Ίσως, από μικροπράγματα βγάλεις μεγάλα συμπεράσματα.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται υπέροχες στιγμές και εμπειρίες σε ντεκόρ καλοκαιρινό!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved