Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/8;

Η όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να δεις ότι η ζωή έχει να κάνει και με τα άυλα και τα πνευματικά. Συνδύασε το άυλο με το πραγματικό, κάνοντας το αόρατο θαύμα που νιώθεις μέσα σου να αποκαλυφθεί μέσα από μια ορατή πράξη

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 6/8;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Ταύρο

Άσε όλα όσα κάνεις να γίνουν στο χρόνο τους... με αγάπη!
Σήμερα η καθημερινότητα, η σκέψη, οι προοπτικές έχουν να κάνουν με τα γήινα, τα χρονικά, τα χωρικά και όσα στήνουν μια απολαυστική γιορτή για τις αισθήσεις. Από την άλλη, η όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να δεις ότι η ζωή έχει να κάνει και με τα άυλα και τα πνευματικά. Συνδύασε το άυλο με το πραγματικό, κάνοντας το αόρατο θαύμα που νιώθεις μέσα σου να αποκαλυφθεί μέσα από μια ορατή πράξη, στις σχέσεις ή σε άλλη πτυχή της ζωής σου, και θα βιώσεις την ευχαρίστηση.

Ερμής σύνοδο με Αφροδίτη

Χαμογελαστά πρόσωπα και γεμάτα χαρά μηνύματα!

Λίγο ο ήλιος, λίγο η ζέστη, δεν θέλει πολύ για να αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία και να νιώσεις σημαντικός σε μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής, τον έρωτα. Αισθηματικές γνωριμίες, επαφές αγάπης, θετικές προτάσεις, φωτεινές συζητήσεις, καλοκαιρινές βόλτες και όμορφες αποδράσεις.

Ο Ερμής στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό

Ποια είναι οι περιορισμοί που σε εμποδίζουν να ζήσεις τη ζωή που θέλεις; Αυτό το διάστημα διαπιστώνεις ότι πρόσωπα και καταστάσεις λειτουργούν ανασταλτικά στο να πετύχεις πράγματα που βαθιά επιθυμείς. Η κατανόηση των εμποδίων που σε κρατούν δεμένο θα σου δώσουν την ευκαιρία να δεις το προσωπικό μήνυμα που μεταφέρουν για εσένα και να σταματήσεις να κάνεις ό,τι δεν σε πηγαίνει εκεί που θέλεις. Τάση για απομόνωση, αναβολή ή ματαίωση επαφών, δυσκολία στην επικοινωνία. Να θυμάσαι δεν υπάρχουν απελπιστικές καταστάσεις. Υπάρχουν άνθρωποι που απελπίζονται από τις καταστάσεις.
Περισσότερο από την όψη Ερμή – Κρόνου επηρεάζεσαι αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος του γ' δεκαημέρου.

Ο Άρης στον Καρκίνο τρίγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό

Λύσεις σε προβλήματα που σε βαραίνουν και άλυτα θέματα στη ζωή σου!

Αυτές τις ημέρες θετική έκβαση θα έχουν ενέργειες που στόχο να έχουν επιλύσουν υποθέσεις που έχουν δημιουργηθεί κατά τα παρελθόν και έχουν δημιουργήσει χρόνια οικονομικά, συναισθηματικά ή άλλης φύσεως προβλήματα. Νιώσε ευτυχία, κάνοντας αποφασιστικά βήματα που θα σου προσφέρουν ασφάλεια και προστασία. Υπερπήδησε προκλήσεις και δυσκολίες, εστιάζοντας στο πως θα κρατήσεις στα δικά σου χέρια τον έλεγχο της πορείας σου. Η δύναμη δεν θα έρθει από πράγματα που μπορείς να κάνεις. Θα έρθει κάνοντας πράγματα που κάποτε νόμιζες ότι δεν μπορούσες!
Η θετική όψη Άρη – Κρόνου σε ευνοεί περισσότερο αν είσαι Καρκίνος, Ιχθύς, Σκορπιός, Παρθένος του γ' δεκαημέρου.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως του α' δεκαημέρου

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr μπορείς να έχεις μια υπέροχη μέρα αν ζεις ώρα την ώρα της, χωρίς να παραπονιέσαι πολύ και εστιάζεις στις θετικές προοπτικές που κάθε μια ξεδιπλώνει.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved