Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/8;

Αν εστιάζεις το μυαλό σου στο πως θα είσαι χαρούμενος, κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σου πάρει την ευτυχία

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 5/8;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Κριό

Ταχύτητα, ενέργεια, ένταση!

Μια μέρα ορμητική, που κάθε τι θα γίνεται γρήγορα, ζωηρά, μαχητικά και φλογερά είναι η σημερινή. Μην ασχοληθείς με πράγματα που θέλουν υπομονή και χρόνο. Δώσε ενέργεια σε ό,τι ξυπνάει μέσα σου δύναμη, ενθουσιασμό και πάθος. Κάνε ότι σου επιτρέπει, στους γεμάτους προκλήσεις καιρούς, να συνεχίζεις να προχωράς νιώθοντας καλά με τον εαυτό σου.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό

Μην φοβάσαι να περπατήσεις μόνος!

Αυτές τις ημέρες μην περιμένεις οι άλλοι να είναι συνεχώς καλοί, θετικοί και υποστηρικτικοί. Θα είναι στιγμές που θα είναι απόμακροι και ίσως δύσκολα σε καταλαβαίνουν, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα το θέλουν αλλά έτσι θα γίνεται. Αν νιώθεις μόνος λοιπόν δεν θα σημαίνει ότι κανένας δεν νοιάζεται για σένα, αλλά ότι εσύ πρέπει να νοιαστείς περισσότερο για σένα. Κι αυτό, γιατί αν θες να είσαι θλιμμένος, κανένας στον κόσμο δεν μπορείς να σε κάνει χαρούμενο, αλλά αν εστιάζεις το μυαλό σου στο πως θα είσαι χαρούμενος, κανείς στον κόσμο δεν μπορεί να κάνει κάτι για να σου πάρει την ευτυχία. Απόφυγε οικονομικές συμφωνίες και σημαντικές αγορές.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα σε σύνοδο με το Δία

Ο άνθρωπος αισθάνεται πλούσιος όταν χαρίζει στον εαυτό του σεβασμό, στους φίλους την καρδιά του, στους εχθρούς του συγχώρεση και σε όλους Αγάπη!

Αυτές οι μέρες ευνοούν το φλερτ, τη χαρά και τη διασκέδαση, ακόμα και αν η ζωή τον περισσότερο καιρό μαζί σου είναι σκληρή ή τα υλικά αγαθά που έχεις στη διάθεση σου είναι λίγα. Ο πλούτος που μπορεί να σου προσφέρει η καλή μουσική, το θέατρο, η λογοτεχνία, οι ωραίοι άνθρωποι θα είναι ανεκτίμητος. Δώσε χρόνο σε ό,τι κάνει τη ζωή σου πιο όμορφη και η τύχη θα βρει τρόπο ακόμη και μέσα από δυσκολίες να σου χαμογελάσει.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Λέων, Τοξότης, Κριός του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται να έχεις μια υπέροχη κατά τη διάρκεια της οποίας θα θυμάσαι ότι «όταν αγαπάς βρίσκεις διεξόδους».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved