Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/8;

Με τη Σελήνη και τον Ήλιο σε πύρινα ζώδια, πρωτόγνωρα, φλογερά συναισθήματα θα βάλουν το χρώμα της φωτιάς στη διάθεσή σου και κεραυνοβόλοι έρωτες θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 4/8;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Κριό

Μια μέρα – δυναμίτης!
Με τη Σελήνη να διέρχεται από το πύρινο ζώδιο του Κριού σε τρίγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα η σημερινή μέρα φλέγεται από ενέργεια και ενθουσιασμό! Το αίμα θα κυλά γρήγορα και η αδρεναλίνη θα είναι στα ύψη. Οι αχτίδες του ήλιου θα είναι καυτές όπως και οι ματιές που θα ξεσηκώνουν πάθη. Πρωτόγνωρα και φλογερά συναισθήματα θα βάλουν το χρώμα της φωτιάς στη διάθεσή σου και κεραυνοβόλοι έρωτες θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπά δυνατά. Δείξε τόλμη, κυνήγα τα όνειρά σου, αποκρίσου με ενθουσιασμό στις προκλήσεις της ημέρας και κάνε κάτι που θα κάνει τον άνθρωπο που θα είσαι αύριο περήφανο για αυτό που είσαι σήμερα.

Η Αφροδίτη πλησιάζει σε τετράγωνο τον Κρόνο και σε σύνοδο τον Δία

Πες «ΟΧΙ» σε αξιολύπητες καταστάσεις και «ΝΑΙ» σε ό,τι θα σε βοηθήσει να πας μπροστά!
Αυτές τις ημέρες οικονομικά ζητήματα και θέματα σχέσεων και συνεργασιών έρχονται στο προσκήνιο. Οι δυσκολίες θα συμβαδίζουν με τις ευκαιρίες. Από τη μια, κάτι θα χάνεις και από την άλλη κάτι θα κερδίσεις. Θα χρειαστεί ο κόπος να προηγηθεί της χαράς και της ευτυχίας. Επίσης, ένα τέλος ίσως φέρει ικανοποίηση καθώς θα δοθεί η δυνατότητα για να ανοίξουν νέες θετικές προοπτικές. Απόφυγε τη συντροφιά που αγαπά τη μιζέρια και μισεί την αυτοπεποίθηση και έχε το θάρρος να διεκδικήσεις εκείνη που σε κάνει να νιώθεις καλά και να βελτιώνεσαι.
Περισσότερο από τις όψεις της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Δία επηρεάζεσαι αν είσαι Λέων, Σκορπιός, Ταύρος, Υδροχόος γεννημένος στα τέλη του γ' δεκαημέρου.

Η σημερινή μέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να αισθανθείς πρωτόγνωρη αισιοδοξία και αχαλίνωτο ενθουσιασμό, ιδιαίτερα αν είσαι Κριός, Λέων, Τοξότης του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη μέρα γεμάτη δυνατές συγκινήσεις!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved