Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/8;

Άναβε ένα όνειρο, όταν το έχεις ανάγκη και άφηνέ το να καίγεται μέσα σου!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/8;
STEFANIA 300

Σελήνη στους Ιχθύες

Για να γίνουν καλά πράγματα πρέπει πρώτα να έχουμε τη δύναμη να τα ονειρευτούμε!

Σήμερα η ψυχή ανοίγεται στην αθέατη πλευρά της ζωής, εκεί που ο στοχασμός συναντά την ομορφιά της σκέψης, τα συναισθήματα και το όνειρο. Εκεί που γεννιέται η έμπνευση και είναι ανοιχτή η πύλη του διαλόγου με την τέχνη, το θείο, το πνευματικό, το άυλο της ψυχής. Βάλε λοιπόν την μηχανή των ονείρων μπροστά και όσο πιο όμορφα τα όνειρα μέσα σου τόσο πιο δυνατά τα μικρά ή μεγάλα θαύματα που θα πετύχεις έξω σου.

Ο Δίας στον Λέοντα σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό στην 28η μοίρα

Και αν ο δρόμος για μια καλύτερη ζωή περνά μέσα από το πιο δύσκολο μονοπάτι μπορείς να το διαβείς!

Αυτήν την περίοδο, αν και θα αναζητάς την πρόοδο, την ανάπτυξη, την εξέλιξη και την ευημερία, οι καταστάσεις θα διαμορφώνουν ένα κλίμα αδιεξόδου και στασιμότητας. Προκλητικές οικονομικές συγκυρίες, συναισθηματικές δυσκολίες και χρόνια βάρη θα στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σου, απαιτώντας, ενώ είσαι αποδυναμωμένος, να βρεις αποθέματα δύναμης, θέλησης και αποφασιστικότητας να τα ξεπεράσεις. Και γιατί όλα αυτά; Επειδή δεν φτάνει η ισχυρή σου θέληση για να κάνεις μια «καλή συμφωνία» με τη ζωή. Χρειάζεται να έχεις εξοικειωθεί με τις κακουχίες και τις δυσκολίες. Να μπορείς όπως ο Ηρακλής να τα βάλεις με θηρία, λιοντάρια, Λερναίες Ύδρες και Στυμφαλίδες όρνιθες. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να περάσεις τις μεγάλες δοκιμασίες που έχουν έπαθλο μια καλύτερη ζωή. Οι δυσκολίες και η αβάσταχτη στασιμότητα λοιπόν σε σκληραγωγούν, σε ετοιμάζουν γιατί την όποια νίκη θα την κερδίσεις, δεν θα σου χαριστεί.

Πιο έντονα από την όψη Δία – Κρόνου επηρεάζεσαι, αν είσαι Σκορπιός, Λέων, Ταύρος, Υδροχόος του γ' δεκαημέρου.

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Ιχθύς, Σκορπιός, Καρκίνος του β' και του γ' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια καλή εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας, άναβε ένα όνειρο, όταν το έχεις ανάγκη και άφηνέ το να καίγεται μέσα σου.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved