Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/7;

Όποιος δεν περπάτησε τη νύχτα με φεγγάρι και την αυγή με τη δροσιά, τον κόσμο δεν εχάρη!

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 31/7;
STEFANIA 300

Η Πανσέληνος στον Υδροχόο

Κάνε κάτι που θα αναβαθμίσει την ποιότητα της ζωής σου!

Την ανάγκη να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τα δεσμά της, να αλλάξεις παραστάσεις και να αφιερώσεις το χρόνο σου σε κάτι διαφορετικό υπογραμμίζει η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Υδροχόου, προσφέροντάς σου δυνατότητες για ανανέωση. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες για να δώσεις μια νέα προοπτική στην περίοδο του καλοκαιριού αλλά και στην προσωπική σου ζωή, με νέους στόχους και αξίες. Ίσως συμβεί κάτι ξαφνικά και δεις αλήθειες κατάματα ή σου φανερωθούν αυτά που κρύβει η καρδιά. Δείξε επιμονή στο να δημιουργήσεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου, ακόμη και αν συναντήσεις αντιδράσεις. Στον έρωτα, το αποκαλυπτικό φεγγάρι θα «ξεκλειδώσει» σκιές και θα διεγείρει τις αισθήσεις.

Η Αφροδίτη στον Λέοντα ανάδρομη 31/7 - 6/9

Δυνατά φιλιά, επανασυνδέσεις και καλοκαιρινές χαρές, όπως παλιά!

Η Αφροδίτη η οποία κινείται ανάδρομα, από σήμερα και ως τις 6 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στο ζώδιο του ερωτικού και βασιλικού Λέοντα. Αυτό το διάστημα, θα αναδίδει ερωτισμό και θα έρχονται στο μυαλό σου αξέχαστα καλοκαιρινά love stories που έχεις ζήσει. Την ένταση και το πάθος τους θα αναζητήσεις, αυτήν την περίοδο, για να νιώσεις περισσότερη ευτυχία. Στον έρωτα όσο και τις σχέσεις, θα σε ελκύουν τα πρόσωπα που σε θέλουν για αυτό που είσαι και σου ξυπνούν αισθήματα πίστης, χαράς και αισιοδοξίας. Διακοπές, διασκέδαση, δώρα και οικονομικά θέματα, θα τα διαχειριστείς, έτσι ώστε να ξανανιώσεις δυνατός και χαρούμενος. Αισθηματικά ξανασμιξίματα και ευχάριστος χρόνος με φίλους ή πρόσωπα που είχες χαθεί.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Υδροχόος, Δίδυμος, Ζυγός του α' και του β' δεκαημέρου.

Ανεξαρτήτως ζωδίου φίλε του astrology.gr η σημερινή Πανσέληνος αποτελεί μια όμορφη καλοκαιρινή ευκαιρία για να αφεθείς το βράδυ στη μαγεία του φωτός της, καθώς «όποιος δεν περπάτησε τη νύχτα με φεγγάρι και την αυγή με τη δροσιά, τον κόσμο δεν εχάρη».

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved