Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/7;

Περίοδος εσωτερικής προετοιμασίας για να δεις ένα νέο εαυτό σε ένα καινούργιο σκηνικό

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 26/7;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Σκορπιό – Σελήνη στον Τοξότη

Παίρνοντας φόρα από τα βαθιά για να αναδυθείς στα απέραντα ανοιχτά!
Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Σκορπιό να βγάζει στον επιφάνεια την πιο ερωτική και δυνατή πλευρά σου αλλά και την τάση να κρατήσεις, όπου κρίνεις, μυστικά συναισθήματα ή θέματά σου. Στις 15:24, η Σελήνη εισέρχεται στον χαρούμενο και εξωστρεφή Τοξότη και η διάθεση γίνεται πιο ανοιχτή και εύθυμη. Έξοδοι φέρνουν χαμόγελο στα χείλη σου ενώ κάθε επαφή σου θα είναι σαν μια διαδρομή με τα δικά της αξιοθέατα, κεράσματα και στέκια. Διασκέδασέ το!

Ο Ουρανός ανάδρομος στον Κριό 26/7 – 26/12

Αν θες να αλλάξεις κάτι γύρω σου, άλλαξε πρώτα εσύ!
Από σήμερα 26 Ιουλίου και ως τις 26 Δεκεμβρίου, ο Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών μεταβολών, θα κινείται ανάδρομος, δείχνοντας μια περίοδο που θα αισθάνεσαι ότι, πριν αλλάξεις τον κόσμο, τους φίλους, τους πολιτικούς, τα σχέδια για τη ζωή σου ή οτιδήποτε άλλο γύρω σου, θα πρέπει πρώτα να αλλάξεις τον εαυτό σου. Περίοδος εσωτερικής προετοιμασίας για να δεις ένα νέο εαυτό σε ένα καινούργιο σκηνικό που θα πάρει οριστική μορφή μετά τις 26/12. Ακόμη, το επόμενο πεντάμηνο ίσως υπάρξει «πάγωμα» σε προγραμματισμένες αλλαγές ή αναθεώρηση τους, αποκαλύψεις παλαιότερων γεγονότων, ανακαλύψεις παρελθοντικών πραγμάτων, καινοτομίες βασισμένες σε παλιές μεθόδους και διανοητικές εκλάμψεις για εκκρεμή προβλήματα.

Η τύχη σου χαμογελά περισσότερο σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος των τελευταίων ημερών ή Τοξότης, Κριός, Λέων των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια πολύ όμορφη και άκρως χαρούμενη Κυριακή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved