Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/7;

Ιδανική μέρα για να δώσεις χρόνο σε άτομα ή καταστάσεις που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 25/7;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Σκορπιό

Όπου και να βρίσκεσαι, να είσαι όλος εκεί!
Μέρα επανεκκίνησης είναι η σημερινή με τη Σελήνη νωρίς το πρωί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα να σου δίνει έξτρα δύναμη να βάλεις τέλος στο οτιδήποτε απειλεί το συναισθηματικό σου «ευ ζην». Το βράδυ, η Σελήνη σχηματίζει θετική όψη με τον Άρη, δείχνοντας ότι το «είναι» και όχι το «φαίνεσθαι» θα σε ελκύει, τόσο στον έρωτα, όσο και σε κάθε δραστηριότητά σου, όπως το φως τα κουνούπια. Ιδανική μέρα για να δώσεις χρόνο σε άτομα ή καταστάσεις που μπορούν να σου αλλάξουν τη ζωή, καθότι το σύμπαν θα βρει τον τρόπο να συμβούν πράγματα γιατί είναι γραφτό να γίνουν.

Ο Άρης στον Καρκίνο σε τετράγωνο τον Ουρανό στον Κριό στην 20η μοίρα

Πολύ λίγοι είναι φτιαγμένοι για ανεξαρτησία... Είναι ένα προνόμιο των δυνατών!
Αυτές τις ημέρες θα υπάρχουν πράγματα που δεν θα «καταπίνονται» και ίσως δείξεις έντονα την δυσαρέσκειά σου. Η «αφαιρετική» μέθοδος θα έχει την τιμητική της, οπότε θα θελήσεις να βγάλεις από τη ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις που σε τροφοδοτούν με αρνητική ενέργεια, ώστε να στρώσεις το έδαφος για νέες ιδέες και ανάπτυξη. Αυτό που χρειάζεται είναι να προσέξεις τον τρόπο! Πιθανές συγκρούσεις, διαφωνίες, «σπασίματα και ραγίσματα», σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Πιο έντονα από την όψη Άρη – Ουρανού επηρεάζεσαι, αν είσαι Κριός, Ζυγός, Καρκίνος, Αιγόκερως και έχεις γεννηθεί είτε στα τέλη του β' δεκαημέρου είτε στις αρχές του γ'.

Η Αφροδίτη ανάδρομη 25/7 – 6/9

Δεύτερη ζωή δεν έχει! Δεύτερη ευκαιρία όμως;
Στις 19/7 η Αφροδίτη, που συνδέεται με οικονομικά και αισθηματικά θέματα, εισήλθε στο πρακτικό ζώδιο της Παρθένου, ωθώντας σε να βάλεις μια τάξη τους παραπάνω τομείς. Αν το έκανες, πόσο σε ευχαριστεί; Πολύ; Λίγο; Μέτρια; Μήπως θέλεις λίγο περισσότερο χρόνο για να αποφασίσεις; Το σύμπαν πάντως έτσι κρίνει και για αυτό ως τις 6 Σεπτεμβρίου η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη για να επανεξετάσεις υποθέσεις που σχετίζονται τόσο με την οικονομική, όσο και την ερωτική σου ζωή. Επανασυνδέσεις και αναθεωρήσεις στις σχέσεις!

Στους ευνοημένους της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του β' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται ένα ευχάριστο, καλοκαιρινό και πολύ ερωτικό Σαββατοκύριακο!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved