Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/7;

Αυτές τις ημέρες το κλίμα θα είναι συναισθηματικά φορτισμένο και θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 24/7;
STEFANIA 300

Σελήνη στον Σκορπιό

Συναισθήματα κρυφά και ανομολόγητα!
Η σημερινή μέρα είναι τυλιγμένη με μια αύρα μυστηρίου, ερωτισμού και δύναμης. Για να «διαβάσεις» και να εξηγήσεις τα όσα συμβαίνουν στον επαγγελματικό, τον προσωπικό ή άλλο τομέα της ζωής σου, θα χρειαστεί να έχεις πλοηγό το συναίσθημα και τη διαίσθησή σου. Καλή μέρα για να αξιοποιήσεις τη μεταμορφωτική ενέργεια της συγκεκριμένης Σελήνης και να μετατρέψεις την καθημερινή σου ρουτίνα σου σε παράδεισο. Ακόμη και μια σκέψη ή ένα γέλιο μπορούν να γίνουν το εφαλτήριο. Όσο για τον έρωτα, σήμερα τα απαιτεί και τα παίρνει όλα!

Ο Άρης στον Καρκίνο πλησιάζει σε τετράγωνο τον Ουρανό στον Κριό στην 20η μοίρα

Θρυαλλίδα εξελίξεων!
Αυτές τις ημέρες το κλίμα θα είναι συναισθηματικά φορτισμένο και θα υπάρχει ένταση και νευρικότητα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Αν εδώ και καιρό υπάρχουν καταστάσεις που σε κάνουν να βράζεις σαν χύτρα ταχύτητας, στην εργασία, τις σχέσεις σου ή αλλού, τότε είναι πολύ πιθανόν να σπάσει η βαλβίδα ασφαλείας και να υπάρξει κάποια... εκτίναξη. Ξεσπάσματα, εκδηλώσεις θυμού, επιθέσεις, ατυχήματα, νευρικές κινήσεις και απρόσμενες ενέργειες είναι πολύ πιθανά. Απόφυγε να πεις ή να κάνεις πράγματα που θα μετανιώσεις και προσανατολίσου στο οτιδήποτε σε βοηθά να απελευθερώνεις ένταση και να ηρεμείς.

Από τη δύσκολη όψη Άρη – Ουρανού επηρεάζεσαι περισσότερο, αν είσαι Καρκίνος, Κριός, Ζυγός και Αιγόκερως γεννημένος στα τέλη του β' δεκαημέρου. Ακόμη, αν έχεις τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες μεταξύ της 17ης και της 23ης μοίρας των προαναφερόμενων ζωδίων.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Σκορπιός, Ιχθύς, Καρκίνος του α' δεκαημέρου.

Το astrology.gr σου εύχεται μια δυνατή ερωτικά και συναισθηματικά Παρασκευή!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved