Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/7;

Διασκέδασε, γιόρτασε, ζήσε τον έρωτα

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 23/7;
STEFANIA 300

Η Σελήνη στο Ζυγό

Αεράκι, αστέρια, έρωτας και θερινό σινεμά! Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και αν ήδη δεν μετράς μπάνια, παγωτά, δεν μοιράζεσαι δωμάτιο, φαγητό, μπύρα και χαίρεσαι το άρωμα από το γιασεμί που φέρνει το βραδινό αεράκι, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να το κάνεις. Συγχρόνως, φλερτ, ρομαντικές στιγμές και ερωτισμός θα είναι στο φουλ. Έλα, όμως που ίσως ξενερώσεις, τσιτώσεις ή βρεθείς ένα βήμα πριν πάρεις τα κουβαδάκια σου και φύγεις για άλλες παραλίες... Καλοκαίρι χωρίς μελτέμια, δε γίνεται, έτσι και έρωτας χωρίς μποφόρ, εντάσεις και σμιξίματα.

Ήλιος στον Λέοντα 23/7-23/8

Αγάπα. Ζήσε. Γέλα! Το καλοκαίρι είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις καλύτερες εποχές του χρόνου και με τον ζωοδότη Ήλιο, ως τις 23/8, στο φλογερό, εξωστρεφές και εύθυμο ζώδιο του Λέοντα θα έχεις την ευκαιρία να το ευχαριστηθείς στο έπακρον. Τόσο στον έρωτα, όσο και κάθε άλλο τομέα της ζωής σου οτιδήποτε γίνεται, θα συμβαίνει με όλη του την ένταση ενώ η ευτυχία θα είναι καθαρά δική σου επιλογή. Μη χάνεις χρόνο! Διασκέδασε, γιόρτασε, ζήσε τον έρωτα και άσε την καρδιά σου να γεμίσει με τη θετική ενέργεια του καλοκαιριού.

Ο Ερμής στον Λέοντα 23/7-7/8

Τι να βάλεις στη καλοκαιρινή σου βαλίτσα; Πρωτίστως καλή διάθεση και θετική σκέψη! Με τον πλανήτη της επικοινωνίας, ως τις 7 Αυγούστου, στο ζώδιο του Λέοντα θα έχεις τη δυνατότητα να βιώσεις περισσότερη ευτυχία, αγάπη και ζωτικότητα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να αξιοποιήσεις το motto αυτού του φλογερού μεν, μη ευέλικτου δε, Ερμή που είναι «Υπάρχει μόνος ένας τρόπος να σκέφτομαι ο,τι και αν συμβαίνει: δημιουργικά και αισιόδοξα».

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Λέοντα

Ένα σούπερ καλοκαίρι είναι εδώ! Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κλείσεις εισιτήρια για διακοπές, να βρεθείς σε καλοκαιρινούς προορισμούς και να αποφασίσεις πώς, πού και με ποιους θα ζήσεις ένα όμορφο καλοκαίρι. Άφησε σίγουρα και αμετάκλητα τη μιζέρια πίσω σου και όπου φύγει – φύγει! Ιδανικές μέρες για όμορφες βόλτες, χαρούμενες διακοπές, ευχάριστες αναγνώσεις, ερωτικές γνωριμίες και φυσικά ό,τι σε οδηγεί στην υπερηφάνεια, τη δύναμη και τη χαρά. Α, το μόνο μεταφορικό μέσο που χρειάζεται να αποφύγεις είναι το... «καλάμι».

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι, αν είσαι Ζυγός, Υδροχόος, Δίδυμος του γ' δεκαημέρου και Κριός, Λέων, Τοξότης των πρώτων ημερών.

Το astrology.gr σου εύχεται μια υπέροχη μέρα γεμάτη εικόνες, μυρωδιές και μουσικές καλοκαιριού!

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved